Personlig træning 55 minutter

Træn med en personlig træner i 55 minutter – tilstrækkeligt med tid til at træne hele kroppen.

Sessionerne er udformet til at omfatte en hel træning, fra opvarmning til udstrækning. Du kan naturligvis også fravælge disse dele af træningen for i stedet at målrette hele sessionen i et længere program. Det er en smagssag, men da dette altid har været vores mest populære session, synes længden af sessionen at passe til de fleste behov. Naturligvis bruger du mere tid sammen med din PT, hver gang i mødes, og det gør det muligt for ham/hende at få et bedre indtryk af din kapacitet og dine behov.

Hvis du ikke tidligere har prøvet nogle af vores PT-produkter, eller hvis du er ny i træningsmiljøet, anbefaler vi, at du begynder med vores 55-minutters sessioner. Du vil få al den coaching, som du behøver for at kunne træne på den rigtige måde med henblik på at nå dine mål og få opfyldt dine træningsbehov.

Hvorfor personlig træning?

1. Din træning bliver skræddersyet til dine behov og træningsmål.

2. Du får hjælp til at sætte relevante træningsmål samt en konkret plan til at nå dem.

3. Du får hjælp til at nå dine træningsmål hurtigere

4. Det, at du har en forhåndsbooket tid med din PT, gør, at træningen i større udstrækning bliver til noget.

5. Din træning bliver sjovere!

6. Risikoen for skader formindskes.

7. Træning uden for din komfortzone vil udvikle din krop og dit tankesæt.

Du kan enten købe klippekort til PT60 eller skriver dig på automatisk betaling over PBS

Mere om personlig træning

Fem myter om PT

Der findes mange myter om, hvordan det er at træne med en personlig træner (PT). Her afliver vi fem af dem.

Træn med PT på PBS

PT PBS er vores mest populære produkt. Dette skyldes blandt andet den kontinuerlige proces samt det personlige kendskab, der kommer med et samarbejde. Ydermere er det alsidigt, men sikrer samtidig faste aftaler, så din indsats rettes mod dine mål.

Hvorfor PT?

Alle personlige trænere hos SATS er uddannede og certificerede. Desuden har SATS en unik intern uddannelse, som sikrer, at vi har de bedste og de mest veluddannede personlige trænere i branchen.

PT finansiering

Vi tilbyder afbetaling af personlig træning, så du kan investere i din egen sundhed uden nødvendigvis at have alle pengene på lommen lige nu.

PT-pakker og priser er tilgængelige i vores PT-butik online eller i appen. At købe personlig træning online er hurtig. Og bedst af alt - vores butik er åben 24 timer i døgnet!

Køb PT online

Vores udvalg