PT-dage

Den 24. og 25. september får du som medlem 10% rabat på 10 eller 25 timer med en personlig træner! Samtidig vil der være spændende aktiviteter og konkurrencer i alle vores centre. Velkommen!

Hvorfor benytte en personlig træner?

Der er mange fordele ved personlig træning. Det kan være, at det for dig handler om at nå dine træningsmål hurtigere, få inspiration og motivation, reducere risikoen for skader eller lære mere om træning, sætte realistiske mål og lave en god træningsplan. En personlig træner hjælper dig med at nå dine personlige mål, uanset hvilket udgangspunkt du har.

En personlig træner ved, hvordan din træning skal planlægges, så du kan få nogle gode træningsrutiner. En personlig træner motiverer og inspirerer dig til at yde dit bedste og er med dig hele vejen. Se hvad personlig træning har gjort for Britt, Gunver og Stina.

HVILKEN Personlig Træner SKAL JEG vælge?

Først vælger du det center, som du ønsker at træne i. Derefter kan du gå ind og læse om de personlige trænere i netop det center. Vi vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig med at vælge den helt rigtige personlige træner – spørg os i centeret eller vores medlemsservice. Tænk også gerne over, hvilket niveau, du ønsker at vælge. Vi har fire levels af personlige trænere og prisen pr. time for en personlig træner afhænger af disse niveauer. Du kan læse mere om de forskellige PT-levels her.

Forskellige timer og antal klip

Vi har timer med en personlig træner på 25 minutter (PT30) og 55 minutter (PT60). Hvor mange timer du skal vælge, kan du vurdere ud fra det antal timer, du gerne vil have med en personlig træner om ugen. Tænk gerne over hvor mange uger du ønsker at træne sammen med din personlige træner. Så finder du ud af, om du skal bruge 10 eller 25 klip.

PRISER på personlig træning:

Tabellen nedenfor viser vores normale priser. Rabatten på 10% trækkes fra undervejs i købet under kampagneperioden. (Tilbuddet gælder kun 10 og 25 klip).

PT30

pt30_priser_dk.png

PT60

pt60_priser_dk.png

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Mere om personlig træning

Fem myter om PT

Der findes mange myter om, hvordan det er at træne med en personlig træner (PT). Her afliver vi fem af dem.

Træn med PT på PBS

PT PBS er vores mest populære produkt. Dette skyldes blandt andet den kontinuerlige proces samt det personlige kendskab, der kommer med et samarbejde. Ydermere er det alsidigt, men sikrer samtidig faste aftaler, så din indsats rettes mod dine mål.

Hvorfor PT?

Alle personlige trænere hos SATS er uddannede og certificerede. Desuden har SATS en unik intern uddannelse, som sikrer, at vi har de bedste og de mest veluddannede personlige trænere i branchen.

Finansiering

Behold dine penge i banken og betal i stedet for din boot camp eller personlige træner over 10 måneder. Det er nemt at gå til – og så er det selvfølgelig rente- og gebyrfrit.