PT-days

Den 2. og 3. april får du som medlem 10% rabat på personlig træning, hvis du køber et klippekort med 10 eller 25 klip! Samme dage arrangeres der en masse spændende, gratis aktiviteter og konkurrencer i vores centre.

HVEM ER PERSONLIG TRÆNING FOR?

Personlig træning er for dig, der har mål, du gerne vil nå - om det er træningsmål, vægttab, velværes følelse, skadeforbyggende eller noget helt femte. Alle kan bruge personlig træning - og mange har gode succeshistorier.

Se selv fx Britt, Stina eller Gunver - der alle har haft meget forskellige mål, men stor succes med deres personlige træner forløb.

HVORFOR PERSONLIG TRÆNING?

Din personlige træner (PT) guider dig, sørger for at du laver de rigtige øvelser til dine mål - og evt. vejlede dig ift. kost. Din træner vil presse dig til det sidste, når du er træt - og give dig den ekstra motivation der skal til. For mange er investeringen i tid og ekspertise dét, der skal til for at nå sit mål.

HVAD KAN JEG FORVENTE, HVIS JEG KØBER PERSONLIG TRÆNING?

Alle personlige trænere i SATS er uddannet i at træne dig på en tryg, effektiv, hensigtsmæssig og motiverende måde. De vil alle hjælpe dig med at nå dine mål og støtte dig undervejs – og sørge for, at du har det sjovt imens!

HVILKEN PT SKAL JEG VÆLGE?

Vælg det center, du vil træne i, og herfra kan du læse om de enkelte personlige trænere. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med at finde den rigtige – bare spørg i receptionen. Tænk også gerne på hvilket PT-niveau, du ønsker at vælge. Vi har fire PT levels og forskellen på niveauerne er uddannelsesniveauet og erfaringen, hvor level 4 er det højeste.

Prisen på PT-timer bestemmes ud fra disse levels. Du kan læse mere om de forskellige PT-levels her.

FORSKELLIGE TIMER OG ANTAL KLIP

Vi har PT-timer på 25 minutter (PT30) og 55 minutter (PT60). Hvor mange timer du har behov for, afhænger af, hvor mange gange du ønsker at træne om ugen. Vi anbefaler to timer med PT per uge for optimale resultater. Tænk også over hvor mange uger, du vil at træne med din personlige træner. På den måde kan du vurdere, om du har behov for 10 eller 25 klip.

VORES PT-PRISER:

Tabellen nedenfor viser vores listepriser på personlig træning. Rabatten på 10% trækkes fra undervejs i købet, hvis du køber den 2. eller 3. april. (Tilbuddet gælder ikke 1 og 3 klip).

Priser PT30

Priser PT60