Meditation der giver dig ro

Meditation der giver dig ro

Travl eller trist hverdag? Brug 12 minutter på dig selv i løbet af dagen, og du vil opleve have en fornyet energi, større selvbevidsthed og overskud til dig selv og andre.

Det kan være svært at finde ro og tid til sig selv i en travl hverdag, hvor både arbejde eller skole skal passes, børn skal afleveres/hentes og vennerne skal plejes. Det kan også være, at du føler dig demotiveret, trist og har brug for at få kontrol over disse følelser. Hvis du kan finde 12 minutter til dig selv i løbet af dagen, så kan denne meditation være et godt værktøj til at finde din indre ro og balance samt genvinde din styrke og omsorg for dig selv.

Meditation giver dig mulighed for at give slip på alle tankerne og fokusere 100% på dig selv. Du vil blive guidet igennem sessionen af én af vores dygtige instruktører, som vil guide dig i, hvordan du skaber kontakt til dig selv og dine følelser. Meditationen vil åbne op for din egen selvbevidsthed samt gøre dig opmærksom på, hvad følelserne kan gøre ved dig, og du vil erkende reaktionerne i din krop. Sessionen vil slutte på en behagelig og nænsom måde, som vil gøre dig i stand til at genvinde din styrke og din omsorg for dig selv.

Varighed 12 min
Instruktør Anita Hegge
Sprog Engelsk