Yoga

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

I yoga blander vi gamle traditioner med moderne, vestlige træningsprincipper. Når du praktiserer yoga, beroliger du din krop og dit sind, samtidig med at du træner bevægelighed, styrke og balance.

Ordet yoga stammer fra sanskrit. Ved at indtage forskellige stillinger og fokusere på åndedrættet kan du komme ned i tempo, samtidig med at du udfordrer kroppen. Man bruger yoga til at finde balancen mellem krop og sjæl, og det er en træningsform, man har kendt til i flere tusinde år. Hos SATS kan du føle dig tryg ved, at vores professionelle instruktører hjælper dig med at indtage netop de stillinger, der er de rigtige for dig – uanset om du er nybegynder eller øvet.

RELATERET TRÆNINGSHOLD

Yoga Flow

Et yogahold, der giver dig en god, krævende og tryg introduktion til dynamisk yoga. Desuden er det en god træning med musik og mange bevægelser, der udføres sammen med åndedrættet, hvor du bliver udfordret af certificerede og erfarne yogainstruktører.

SUPPLERENDE TRÆNINGSHOLD

Strong & Flexible

Træn hele kroppen på 30 eller 60 minutter! Ved udelukkende at bruge din egen kropsvægt forbedrer du både styrke, fleksibilitet og balance. Både musikken og instruktøren vil inspirere dig til at præstere dit allerbedste. Dette er træningsholdet for dig, som ønsker at mærke glæden ved at være stærk og samtidig kunne bevæge dig uden begrænsninger. Ingen koordination, så dette træningshold passer til alle!

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem