Yin Yoga

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

Yin Yoga er en stille og statisk yogaform, hvor du arbejder med at afspænde og strække bindevævet for at opnå en mere smidig og fleksibel krop.

Holdet er for dig, som ønsker:

  • En smidig krop
  • Afspændte muskler
  • En øget kropsbevidsthed

I Yin Yoga har vi ikke fokus på at styrke musklerne men derimod på at afspænde og strække bindevævet, så det bliver mere smidigt, og kroppen kan bevæge sig mere uhindret.

Vi arbejder med en række grundstillinger, som vi holder i lang tid – op til tre til fem minutter. På den måde giver bindevævet sig, du får musklerne til at give slip, og du opnår den fulde effekt af afspændingen.

Med Yoga bliver du opmærksom på din krops styrker og begrænsninger, du får løsnet op for stivhed og ømhed i kroppen, og det er med til at skabe indre ro og overskud.

Yin Yoga er for dig, som holder af bl.a. Pilates, Barre og BODYFLOW.

Alle kan være med. Vores instruktører skal nok sørge for, at du hurtigt lærer øvelserne at kende og laver dem rigtigt.

Relateret træning

Pilates

Pilates er styrke- og smidighedstræning af hele kroppen, hvor du træner både de små og store muskler med udgangspunkt i et kontrolleret åndedræt og fokus på kroppens kerne (dvs. de dybe mave- og rygmuskler).

Barre

Barre er styrke- og smidighedstræning, som kombinerer ballettræning ved barre med elementer fra bl.a. yoga og pilates. En stor del af timen foregår ved barren, hvor vi laver øvelser til behagelig musik.

BODYFLOW

BODYFLOW er en blid blanding af yoga, tai chi og pilates, som tilsammen giver en afstressende træning i styrke, balance og smidighed til behagelig musik.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}