Yin Release

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

Yin Release er et stille og roligt yogahold, der øger din fleksibilitet og giver dig ro i krop og sjæl. Yin Release tilbyder hvile og afkobling for musklerne, nervesystemet, bindevæv og sjælen.

Yin Release er et yogahold for dig, der gerne vil finde ro i krop og sjæl. Dette yogahold er baseret på principperne fra Yin Yoga med få bevægelser og stillinger, som holdes over længere tid. Yin Yoga kan betragtes som et værktøj til at finde balance i krop og sjæl, men også til at blive udfordret. Inden for træningsbranchen ved de fleste, at det er mindst lige så vigtigt at hvile og restituere som at træne og være aktiv. Det er grunden til, at Yin Release er blevet udviklet – for at give hvile og afkobling for musklerne, nervesystemet, bindevæv og sjælen. Stillingerne og træningen, der er særdeles nænsom og mild, hjælper dig med at slappe af og være mere afspændt og blot være til stede – her og nu.

Alle kan praktisere Yin Release. Holdet, der er beroligende og præget af nænsomme strækøvelser, kræver ingen forkundskaber. Meget handler om deltagerens egen følelse og oplevelse. På dette hold er der en Yin Release-certificeret instruktør, som hjælper dig med stillingerne og åndedrættet.

RELATERET TRÆNINGSHOLD

Yin Yoga

Yin Yoga er en stille og statisk yogaform, hvor du arbejder med at afspænde og strække bindevævet for at opnå en mere smidig og fleksibel krop.

SUPPLERENDE TRÆNINGSHOLD

Yoga Flow

Et yogahold, der giver dig en god, krævende og tryg introduktion til dynamisk yoga. Desuden er det en god træning med musik og mange bevægelser, der udføres sammen med åndedrættet, hvor du bliver udfordret af certificerede og erfarne yogainstruktører.

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem