Vinyasa Flow

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

Vinyasa Flow er en sjov og dynamisk yogaform. Du kommer til at bevæge dig synkroniseret med dit åndedræt til instruktioner fra en certificeret Vinyasa-yogalærer

Vinyasa Flow yoga er en dynamisk og flydende yogastil. Vinyasa Yoga kobler bevægelser sammen med åndedrættet for at opnå balance i krop og sjæl. Dette hold tilbyder en sikker og godt sammensat variation af yogastillinger, der udføres rytmisk og ledes af certificerede Vinyasa-instruktører. Holdene er opbygget med en gradvis progression, som systematisk tager dig fra ét punkt til det næste i et behageligt tempo.

Krishnamacharya, en af de virkeligt gamle yoga-guruer fra Indien, siges at være arkitekten bag Vinyasa Yoga. I sin bog "Yoga Makaranda" skriver han om betydningen af Vinyasa og dynamiske bevægelser. Da hans elev, Sri K. Pattabhi Jois, spredte Ashtanga Vinyasa Yoga til vesten, blev dette også en stærk inspiration i forbindelse med udviklingen af Vinyasa Flow yoga. Forskellene på disse to yogaformer er: Vinyasa Flow har et flow af øvelser, der er sammensat af instruktøren til netop det aktuelle hold, mens Asthanga Vinyasa Yoga har et flow af øvelser, der er bestemt på forhånd.

Det særlige ved Vinyasa Flow er variationen i sekvenserne, som du kommer til at opleve fra hold til hold. Det er også derfor, du hele tiden skal have fokus på at følge instruktørens anvisninger på holdet. Alle hold vil være udfordrende for dig, og de vil gøre dig både stærkere og smidigere.

RELATERET TRÆNINGSHOLD

Yoga Flow

Et yogahold, der giver dig en god, krævende og tryg introduktion til dynamisk yoga. Desuden er det en god træning med musik og mange bevægelser, der udføres sammen med åndedrættet, hvor du bliver udfordret af certificerede og erfarne yogainstruktører.

SUPPLERENDE TRÆNINGSHOLD

Hot Yoga Release

Hot Yoga Release er for alle, der gerne vil opnå fordelene ved et stille og roligt yogahold samt opleve den vidunderlige følelse, man får ved at være i et varmt træningslokale. Husk at medbringe eget håndklæde og vandflaske.

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem