TRX Functional training

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

TRX FUNCTIONAL TRAINING er høj-intensiv træning efter cirkeltræningsprincippet, hvor vi kombinerer træning med TRX-selen med udstyr som fx kettlebells eller sjippetov.

Holdet er for dig, som ønsker:

  • En stærk og markeret krop
  • Bedre udholdenhed, kondition og fleksibilitet

Du bliver udfordret på både din styrke og kondition på TRX Functional training. Træningen bygger på det klassiske cirkeltræningsprincip, hvor vi skal rundt til 5-6 stationer i hver runde.

På hver station er der forskellige øvelser – det kan være alt fra klassiske armbøjninger til englehop og øvelser med kettlebells eller TRX-selen.

Du er derfor garanteret en alsidig workout - og du bliver med sikkerhed udfordret. Instruktøren søger nemlig både for at guide dig grundigt gennem øvelserne og motivere dig til at yde dit optimale.

TRX Functional training er for dig, som holder af bl.a. GRIT STRENGHT, CROSS og Functional.

Alle kan være med. Vores instruktører skal nok sørge for, at du kan følge med – og får smil på læben og sved på panden.

Relateret træning

GRIT™ STRENGTH

GRIT STRENGTH er 30 minutters høj-intensiv og effektiv styrketræning med sved på panden. Vi træner primært de store muskelgrupper med fx vægtstænger og -skiver til musik med masser af energi og drive.

Functional

Functional er funktionel træning med fokus på bevægelighed og styrke. Vi træner hele kroppen primært med egen kropsvægt. Det er en effektiv træning, der skal gøre din krop velfungerende – og stærk.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}