SH'BAM™

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

SH’BAM er en dansetime med en blanding af de seneste hits, velkendte klassikere og latinamerikanske rytmer. Med masser af energi og skønne, sjove moves bliver det en leg at komme i form.

Holdet er for dig, som ønsker:

  • En bedre kondition
  • En øget forbrænding
  • Større kropskontrol

Med enkle og fede dansetrin er SH'BAM™ den perfekte måde at danse sig i form - uden nødvendigvis at have danset før. Med en blanding af sange, der topper hitlisterne lige nu, velkendte klassikere og latinamerikanske rytmer er det en sjov og social måde at lege sig til en bedre form.

SH'BAM™ er en del af de verdensomspændende Les Mills konceptprogrammer, som findes i SATS og fornys hver tredje måned med ny koreografi og musik.

SH'BAM™ er for dig, som holder af bl.a. BODYJAM, ZUMBA og Dance Aerobic.

Alle kan være med. Vores instruktører skal nok sørge for, at du kan følge med – og får smil på læben og sved på panden.

Relateret træning

BODYJAM™

BODYJAM er en dansetime med masser af energi og skønne, sjove moves til de seneste dansehits. Her får du konditions- og koordinationstræning næsten uden at mærke, du træner.

Zumba

ZUMBA er latinamerikansk dans omsat til sjov og effektiv træning, der giver lige så meget livsglæde som kondition. Trinnene er varierede men simple, så alle kan være med.

Dance Aerobic

Dance er en kombination af aerobics og dans, så du får en sjov og effektiv træning – selvfølgelig til glad og energifyldt musik.

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}