Rock the Bike

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

Rock the Bike er den ultimative træningsoplevelse! Forestil dig, at du og vennerne er på en natklub. Musikken pumper fra højtalerne. Der er strobelys, laser og røgmaskiner. I slår jer løs, danser og har det sjovt – alt dette sker mens i cykler. Velkommen til Rock the Bike!

Den store internationale trend med cykeltræningshold, der er baseret på musik, energi og oplevelse, kommer nu til SATS via Rock the Bike. Rock the Bike lanceres i udvalgte træningscentre, hvor træningssalene er blevet opgraderet med lyd, lys og laser, som alt sammen giver en helt ny og unik træningsoplevelse.

Dette hold passer til alle, uanset form og tidligere træningserfaring. Vi benytter os af koreografi og vægte med det formål at skabe en inspirerende, effektiv og ikke mindst sjov træning for hele kroppen. Det er bare om at komme op på cyklen og slå sig løs – LET US ENTERTAIN YOU!

RELATERET TRÆNING

SH'BAM™

SH’BAM er en dansetime med en blanding af de seneste hits, velkendte klassikere og latinamerikanske rytmer. Med masser af energi og skønne, sjove moves bliver det en leg at komme i form.