Outdoor Zumba

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

Outdoor Zumba har det samme indhold, som når holdet foregår indendørs. Fremmøde ved centeret. Husk at tage tøj på der er tilpasset vejret. ZUMBA er latinamerikansk dans omsat til sjov og effektiv træning, der giver lige så meget livsglæde som kondition. Trinnene er varierede men simple, så alle kan være med.

Holdet er for dig, som ønsker:

  • En bedre kondition
  • En øget forbrænding
  • En øget koordinationsevne og kropsbevidsthed

ZUMBA er udviklet i Colombia af en aerobicinstruktør, som kom til at sætte sin egen musik – salsa og merengue – på til timen og opdagede, at deltagerne elskede det. Siden har ZUMBA taget verden med storm som en effektiv og sjov træning af hele kroppen.

Trinnene er varierede men simple, så alle kan være med. Instruktøren siger ikke så meget på selve timen - det er meningen, at du skal lytte til musikken, kigge på instruktøren og få dansen helt ind under huden.

ZUMBA er sjovt - og meget populært. Musikken vil få dig i rigtig godt humør - og du forbrænder masser af kalorier på timen.

ZUMBA er for dig, som holder af bl.a. Dance Aerobic, SH’BAM og BODYJAM.

Alle kan være med. Vores instruktører skal nok sørge for, at du kan følge med – og får smil på læben og sved på panden.

Relateret træning

Dance Aerobic

Dance er en kombination af aerobics og dans, så du får en sjov og effektiv træning – selvfølgelig til glad og energifyldt musik.

SH'BAM™

SH’BAM er en dansetime med en blanding af de seneste hits, velkendte klassikere og latinamerikanske rytmer. Med masser af energi og skønne, sjove moves bliver det en leg at komme i form.

BODYJAM™

BODYJAM er en dansetime med masser af energi og skønne, sjove moves til de seneste dansehits. Her får du konditions- og koordinationstræning næsten uden at mærke, du træner.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}