Outdoor Family Yoga

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

Outdoor Family Yoga har det samme indhold, som når holdet foregår indendørs. Fremmøde ved centeret. Husk at tage tøj på der er tilpasset vejret. Happy Familiy Yoga er et legende yogahold for hele familien. På holdet engagerer og inspirerer vi børnene til at lege med yoga, og vi fokuserer på, hvordan yoga knytter os til andre mennesker, til dyr og til naturen omkring os. Så lad os tage til zoo og se, om vi kan finde nogle sjove yoga-dyr…Husk at medbring træningstøj efter vejret. For Yoga timerne skal du medbringe din egen yogamåtte.

Happy Family Yoga er for alle og kræver ingen kendskab til yoga. Vi leger med børnene og engagerer dem - alt sker med et stort smil. Man deltager sammen i par, en voksen og et barn. Anbefalet alder for børn er 3-10 år. Der kræves intet udstyr. I skal bare møde op og have det sjovt sammen med familien.

RELATERET TRÆNING

Outdoor Family Training

Outdoor Family Training har det samme indhold, som når holdet foregår indendørs. Fremmøde ved centeret. Husk at tage tøj på der er tilpasset vejret. Har du et aktivt og energisk barn? Ønsker du at komme i bedre form men mangler tid eller motivation? Så er det holdet for dig! Happy Familiy Training er morsom og legende træning for hele familien. Vi har udvalgt og sammensat øvelser, så både voksne og børn kan have det sjovt og få kvalitetstid med hinanden, samtidig med at de får sved på panden og god træning.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}