Hot Yoga Release

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

Hot Yoga Release er for alle, der gerne vil opnå fordelene ved et stille og roligt yogahold samt opleve den vidunderlige følelse, man får ved at være i et varmt træningslokale. Husk at medbringe eget håndklæde og vandflaske.

Hot Yoga Release giver dig styrke, øget fleksibilitet og samtidig en rolig og dyb afslapning. Ved hjælp af langsomme bevægelser og åndedrætsteknikker i varme omgivelser falder nervesystemet til ro, du slapper af og opnår indre balance mellem krop og sjæl. Musikken, bevægelserne og instruktørerne skaber til sammen en oplevelse, som du bare må prøve.

Inden for de seneste år er Hot Yoga blevet meget populært. Hot Yoga Release kombinerer åndedræt, bevægelser (asana) og mindfulness. Med Hot Yoga Release kombinerer vi disse tre nøgleelementer på et stille, roligt og varmt yogahold med henblik på at berolige dig og dit nervesystem. Stillingerne er en kombination af medicinsk og terapeutisk yoga, Yin Yoga og klassisk yoga. Disse stillinger hjælper dig med at øge din fleksibilitet og få mere energi. Varmen kombineret med bevægelse og åndedrætsteknik stimulerer immunforsvaret og frigør toksiner, hvilket hjælper vores krop med at opnå et bedre helbred.

Husk at medbringe eget håndklæde og vandflaske.

Du kan finde Hot Yoga Release i vores center KBH - Valby.

RELATERET TRÆNINGSHOLD

Yin Release

Yin Release er et stille og roligt yogahold, der øger din fleksibilitet og giver dig ro i krop og sjæl. Yin Release tilbyder hvile og afkobling for musklerne, nervesystemet, bindevæv og sjælen.

SUPPLERENDE TRÆNINGSHOLD

Hot Yoga Flow

Hot Yoga Flow er for dig, der gerne vil opnå fordelene ved et dynamisk yogahold samt opleve den vidunderlige følelse, man får ved at deltage i et hold, hvor man sveder igennem. Husk at medbringe eget håndklæde og vandflaske.

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem