Hatha Yoga

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

Hatha Yoga er timen, hvor vi arbejder med de klassiske yogastillinger – udført i et roligt tempo med pauser mellem stillingerne. Timen afslutter med meditation.

Holdet er for dig, som ønsker:

  • En stærk og smidig krop
  • En flot kropsholdning
  • En øget kropsbevidsthed

Hatha Yoga er den klassiske yoga med fokus på åndedræt, udførelse og meditation. Vi arbejder med at udføre alle øvelserne korrekt og vi tilpasser de enkelte øvelser i niveau efter din krops kunnen. Med Hatha Yoga får du en bedre smidighed, en bedre balance og øget kropskontrol.

Med yoga bliver du opmærksom på din krops styrker og begrænsninger, du får løsnet op for stivhed og ømhed i kroppen, og det er med til at skabe indre ro og overskud.

Hatha Yoga er for dig, som holder af bl.a. Pilates, Barre og BODYFLOW.

Alle kan være med. Vores instruktører skal nok sørge for, at du hurtigt lærer øvelserne at kende og laver dem rigtigt.

Relateret træning

Pilates

Pilates er styrke- og smidighedstræning af hele kroppen, hvor du træner både de små og store muskler med udgangspunkt i et kontrolleret åndedræt og fokus på kroppens kerne (dvs. de dybe mave- og rygmuskler).

Yoga Flow

Et yogahold, der giver dig en god, krævende og tryg introduktion til dynamisk yoga. Desuden er det en god træning med musik og mange bevægelser, der udføres sammen med åndedrættet, hvor du bliver udfordret af certificerede og erfarne yogainstruktører.

BODYFLOW

BODYFLOW er en blid blanding af yoga, tai chi og pilates, som tilsammen giver en afstressende træning i styrke, balance og smidighed til behagelig musik.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}