CYCLING INTRO

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

CYCLING INTRO er en introduktionstime til vores indendørs cykelhold, som er effektiv konditionstræning. Har du aldrig prøvet det før eller er det længe siden, anbefaler vi, at du starter med denne time.

På CYCLING INTRO gennemgår vi indstilling af cyklen samt siddende og stående køreteknik, så du efterfølgende kan deltage på vores populære CYCLING-hold.

På introholdet vil der også være en kort seance, hvor du afprøver de lærte teknikker, men mest af alt handler timen om at blive fortrolig med cyklens indstillinger og cykelteknikken. Timen varer 15-30 min. 

Når du har været på CYCLING INTRO, er det en god idé, at du deltager på en CYCLING 1.0 umiddelbart efter – så du kan få prøvet teknikkerne i praksis.

Nybegynder. Har du aldrig været på et indendørs cykelhold før, eller er det bare længe siden, så anbefaler vi, at du tager med på et CYCLING INTRO-hold.

Relateret træning

Cycling 1.0

CYCLING 1.0 er indendørs cykeltræning, hvor du forbedrer din kondition gennem intervaltræning med skiftende intensitet. Vi holder energien og humøret oppe med motiverende musik med masser af drive.

Cycling 2.0

CYCLING 2.0 er høj-intensiv pulstræning på indendørscykel, hvor din udholdenhed bliver udfordret igennem en række længere intervaller. Vi holder energien og humøret oppe med motiverende musik med masser af drive.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}