CYCLING CINEMA

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

CYCLING CINEMA er en virtuel cykeltime, hvor du følger et landskab på vores biograflærred i cykelsalen. Timen foregår med forud indtalte instruktioner og musik, og du vælger selv en tur på enten 30 eller 50 min.

Holdet er for dig, som ønsker:

  • Effektiv konditionstræning
  • Sved på panden og mange kilomenter i benene

Med CYCLING CINEMA kan du træne på egen hånd i cykelsalen. Cykeltimen foregår virtuelt på vores store biograflærred i cykelsalen, hvor du bliver taget med ud på en cykeltur i forskellige landskaber.

Intensiteten styres af terrænet, som kan variere mellem alt fra en tur i de franske alper, en tur langs stranden til en tur gennem skoven. Der er ingen instruktør i salen, men du bliver stadig guidet gennem timen med forud-indtalte instruktioner og motiverende musik.

Du kan starte timen på egen hånd ved et par enkelte klik på en skærm udenfor salen. Her kan du vælge mellem to varianter: FAST-CLASS på 30 minutter og CLASS på 50 minutter.

Holdet er for alle, da du selv styrer intensiteten. Hvis ikke du er vant til indendørs cykeltræning, anbefaler vi dog, at du deltager på CYCLING INTRO først. 

Relateret træning

CYCLING INTRO

CYCLING INTRO er en introduktionstime til vores indendørs cykelhold, som er effektiv konditionstræning. Har du aldrig prøvet det før eller er det længe siden, anbefaler vi, at du starter med denne time.

Cycling 1.0

CYCLING 1.0 er indendørs cykeltræning, hvor du forbedrer din kondition gennem intervaltræning med skiftende intensitet. Vi holder energien og humøret oppe med motiverende musik med masser af drive.

Cycling 2.0

CYCLING 2.0 er høj-intensiv pulstræning på indendørscykel, hvor din udholdenhed bliver udfordret igennem en række længere intervaller. Vi holder energien og humøret oppe med motiverende musik med masser af drive.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}