Cycling 3.0

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

CYCLING 3.0 er hård, høj-intensiv pulstræning på indendørscykel. Her bliver du presset til det yderste med lange, krævende intervaller. Vi holder energien og humøret oppe med motiverende musik med masser af drive.

Holdet er for dig, som ønsker:

  • Høj-intensiv og effektiv konditionstræning
  • Sved på panden og mange kilomenter i benene

CYCLING 3.0 er den hårdeste cykeltime, vi har på programmet. Er du rutineret i indendørscykling og trænger du til flere udfordringer, er CYCLING 3.0 holdet for dig.

På CYCLING 3.0 bliver du mødt med lange, krævende intervaller, der tester din udholdenhed. Vores instruktører sørger for at motivere dig, så du kan udfordre dig selv til det yderste og tage din konditionstræning til højeste niveau.

Ligesom med CYCLING 2.0 bruger vi musikken til at bevare intensiteten og energiniveauet i træningen.

Holdet er for meget øvede. Det er en forudsætning, at du er fortrolig med CYCLING for at få det optimale udbytte af dette hold. Vi anbefaler derfor, at du deltager på vores CYCLING 2.0, indtil du føler dig klar til endnu mere udfordrende træning.

Relateret træning

CYCLING INTRO

CYCLING INTRO er en introduktionstime til vores indendørs cykelhold, som er effektiv konditionstræning. Har du aldrig prøvet det før eller er det længe siden, anbefaler vi, at du starter med denne time.

Cycling 1.0

CYCLING 1.0 er indendørs cykeltræning, hvor du forbedrer din kondition gennem intervaltræning med skiftende intensitet. Vi holder energien og humøret oppe med motiverende musik med masser af drive.

Cycling 2.0

CYCLING 2.0 er høj-intensiv pulstræning på indendørscykel, hvor din udholdenhed bliver udfordret igennem en række længere intervaller. Vi holder energien og humøret oppe med motiverende musik med masser af drive.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}