Cycling 2.0

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

CYCLING 2.0 er høj-intensiv pulstræning på indendørscykel, hvor din udholdenhed bliver udfordret igennem en række længere intervaller. Vi holder energien og humøret oppe med motiverende musik med masser af drive.

Mangler du udfordring efter at have kørt på CYCLING 1.0, er det tid til at skifte til CYCLING 2.0.

Her bliver du udfordret gennem længere intervaller af maksimalt 20 minutters varighed, hvor musikken følger intensiteten i træningsintervallerne. Humøret er højt, og vores instruktører sørger for at motivere og coache dig igennem timen, så du får det optimale udbytte af din træning.

Holdet er for øvede. Det er en forudsætning, at du er fortrolig med CYCLING for at få det optimale udbytte af dette hold. Vi anbefaler derfor, at du deltager på vores CYCLING 1.0, indtil du føler dig klar til mere udfordrende træning.

Relateret træning

CYCLING INTRO

CYCLING INTRO er en introduktionstime til vores indendørs cykelhold, som er effektiv konditionstræning. Har du aldrig prøvet det før eller er det længe siden, anbefaler vi, at du starter med denne time.

Cycling 1.0

CYCLING 1.0 er indendørs cykeltræning, hvor du forbedrer din kondition gennem intervaltræning med skiftende intensitet. Vi holder energien og humøret oppe med motiverende musik med masser af drive.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Populære hold