CXWORX™

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

CXWORX™ er en kort, intensiv 30 minutters træningstime med fokus på kerne-muskulaturen (de dybe mave- og rygmuskler) samt de muskler, som forbinder over- og underkrop (hofte/balder).

Holdet er for dig, som ønsker:

  • En stærk kerne (mave- og rygmuskler)
  • En flot kropsholdning og fladere mave
  • Stabilitet og styrke

På vores CXWORX™ hold er det mave og ryg samt hofter og balder, der er i fokus. Vi laver både øvelser med redskaber som tubes og elastikker og mere traditionelle mave- og rygøvelser på gulvet. Det hele foregår til motiverende musik og kyndig rådgivning fra instruktøren, som sørger for at guide dig effektivt gennem de 30 minutters træning.

Hvad enten du træner for at komme i bedre form, kunne løbe en maraton eller noget helt tredje, så er CXWORX™ et nyttigt og vigtigt supplement til din træning. Øvelserne er ideelle til at give kroppen stabilitet og styrke, og risikoen for at få skader i din øvrige træning mindskes.

CXWORX™ er en del af de verdensomspændende Les Mills konceptprogrammer, som findes i SATS og fornys hver tredje måned med ny koreografi og musik.

CXWORX™ er for dig, som holder af bl.a. Pilates, Barre og CORE.

Alle kan være med. Vores instruktører skal nok sørge for, at du hurtigt lærer øvelserne at kende og laver dem rigtigt.

Relateret træning

Pilates

Pilates er styrke- og smidighedstræning af hele kroppen, hvor du træner både de små og store muskler med udgangspunkt i et kontrolleret åndedræt og fokus på kroppens kerne (dvs. de dybe mave- og rygmuskler).

Barre

Barre er styrke- og smidighedstræning, som kombinerer ballettræning ved barre med elementer fra bl.a. yoga og pilates. En stor del af timen foregår ved barren, hvor vi laver øvelser til behagelig musik.

Core

CORE er 30 minutters fokuseret styrketræning af din kerne (core) – dvs. de dybe mave- og rygmusker. En stærk kerne er med til at sikre dig en velfungerende krop, en flot kropsholdning og en fladere mave.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}