Workout of the Week

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

Workout of the Week er en 30 minutter, høj intensitet, komplet workout. Hver mandag poster vi ugens workout på alle vores sociale medier, website og app. Resten af ugen kan du opleve nøjagtig den samme workout i vores GX studier i hele nordern. En ny uge betyder en ny workout. Du kan frit modificere øvelserne som de passer dig bedst. Kom og hver med til Workout of the Week!

Workout of the Week starter altid med en kort opvarmning, hvis du har behov for en længere opvarming anbefaler vi at du starter lidt før, på egen hånd. Dette er efterfulgt af interval træning i omkring 20 minuter, og vi præsenterer en ny workout for dig, hver uge.

Du kan lave ugens workout hvor som helst, når som helst – hjemme, udendørs, i centeret eller i en GX hold med en instruktør. Du finder også ugens workout som online undervisning.

Workout of the Week er en fantastisk måde at prøve gruppetræning for begyndere. En kort og komplet workout der fungerer for alle!

Hvis du allerede har erfaring med med gruppetræning og kan lide variation og udfordring, er dette også et perfekt hold, da du vil opleve en ny workout hver uge.

Workout of the Week er interval baseret og indeholder spring og høj intensitetsøvelser. Du kan modificere øvelserne som de passer dig bedst!

Udstyret der skal bruge varierer fra uge til uge, men du for muligvis brug for et step board, håndvægte, vægtstang og skiver. Nogle workouts består dog bare af kropsvægtsøvelser.

Lokation: GX studier, Facebook, Instagram, web, app og Online Training
Udstyr: Vægtskiver og stang, håndvægte, stepboard
Varighed: 30 min

Relateret hold

Crosstraining

Crosstraining er baseret på stationstræning med udfordrende øvelser udført i forskellige intervaller, og tager udgangspunkt i styrke og konditionstræning.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem