Bold

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

Bold er styrke- og stabilitetstræning på den store træningsbold. Fokus er på kerne-muskulaturen rundt om mave og ryg, og teknikkerne hentes fra bl.a. pilates, yoga og funktionel træning.

Holdet er for dig, som ønsker:

  • En stærk og smidig krop
  • En flot kropsholdning
  • Øget kropsbevidsthed, stabilitet og balance

På Bold træner vi styrke, stabilitet og balance på den store træningsbold med øvelser fra bl.a. pilates, yoga og funktionel træning. Foruden den store træningsbold benytter vi også andre redskaber som fx håndvægte, træningselastikker og tubes.

Bold en rigtig effektiv måde at styrke din kerne-muskulatur på, da dine dybe mave- og rygmusker konstant er aktiveret, for at du kan holde balancen på bolden. Træningen indeholder også stabilitets-, koordinations- og skadesforebyggende øvelser og er samlet set med til at give dig en bedre kropsbevidsthed.

Bold er for dig, som holder af bl.a. Pilates, Barre og BODYFLOW.

Alle kan være med. Vores instruktører skal nok sørge for, at du hurtigt lærer øvelserne at kende og laver dem rigtigt.

Relateret træning

Pilates

Pilates er styrke- og smidighedstræning af hele kroppen, hvor du træner både de små og store muskler med udgangspunkt i et kontrolleret åndedræt og fokus på kroppens kerne (dvs. de dybe mave- og rygmuskler).

Barre

Barre er styrke- og smidighedstræning, som kombinerer ballettræning ved barre med elementer fra bl.a. yoga og pilates. En stor del af timen foregår ved barren, hvor vi laver øvelser til behagelig musik.

BODYFLOW

BODYFLOW er en blid blanding af yoga, tai chi og pilates, som tilsammen giver en afstressende træning i styrke, balance og smidighed til behagelig musik.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}