BODYPUMP™

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

BODYPUMP er styrketræning til energifyldt musik, hvor vi bruger vægtstænger og -skiver i alle øvelser. Træningen foregår med simple men hårde øvelser, så du får en udfordrende træning og sved på panden.

Holdet er for dig, som ønsker:

  • En stærk og markeret krop
  • En øget forbrænding

Det er ikke uden grund, at BODYPUMP™ er et af vores mest populære styrketræningshold. Det er intensiv og effektiv styrketræning til musik, hvor du bliver udfordret og får sved på panden.

PÅ BODYPUMP™ er energiniveauet højt og vi træner alle kroppens store muskelgrupper med vægtstang og løse vægtskiver. Du vælger selv den vægt, du træner med, og instruktøren skal nok hjælpe dig, så du får tilpasset træningen til netop dit niveau.

BODYPUMP™ er en del af de verdensomspændende Les Mills konceptprogrammer, som findes i SATS og fornys hver tredje måned med ny koreografi og musik.

BODYPUMP™ er for dig, som holder af bl.a. HIIT og GRIT STRENGHT.

Alle kan være med. Vores instruktører skal nok sørge for, at du kan følge med – og får smil på læben og sved på panden.

Relateret træning

HIIT

HIIT (Høj Intensiv Interval Træning) er 30 minutters ekstremt effektiv styrke- og pulstræning i én. Timen består af høj-intensive træningsintervaller efterfulgt af små pauser til at genvinde energi.

GRIT™ STRENGTH

GRIT STRENGTH er 30 minutters høj-intensiv og effektiv styrketræning med sved på panden. Vi træner primært de store muskelgrupper med fx vægtstænger og -skiver til musik med masser af energi og drive.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}