BODYJAM™

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

BODYJAM er en dansetime med masser af energi og skønne, sjove moves til de seneste dansehits. Her får du konditions- og koordinationstræning næsten uden at mærke, du træner.

Holdet er for dig, som ønsker:

  • En bedre kondition
  • En øget forbrænding
  • Større kropskontrol

BODYJAM™ er ikke nogen klassisk dansetime. Her har vi blandet forskellige dansestilarter, så du bliver ført igennem nogle fede, sjove koreograferede serier, der udfordrer din kondition og giver dig smil på læben.

Timen er perfekt til dig, som elsker at danse. Koreografien lægger vægt på intensiteten og kan læres af alle – både med og uden dansebaggrund. Forbered dig på at blive afhængig af at danse!

BODYJAM™ er en del af de verdensomspændende Les Mills konceptprogrammer, som findes i SATS og fornys hver tredje måned med ny koreografi og musik.

BODYJAM™ er for dig, som holder af bl.a. ZUMBA, Dance Aerobic og SH’BAM.

Alle kan være med. Vores instruktører skal nok sørge for, at du kan følge med – og får smil på læben og sved på panden.

Relateret træning

Zumba

ZUMBA er latinamerikansk dans omsat til sjov og effektiv træning, der giver lige så meget livsglæde som kondition. Trinnene er varierede men simple, så alle kan være med.

Dance Aerobic

Dance er en kombination af aerobics og dans, så du får en sjov og effektiv træning – selvfølgelig til glad og energifyldt musik.

SH'BAM™

SH’BAM er en dansetime med en blanding af de seneste hits, velkendte klassikere og latinamerikanske rytmer. Med masser af energi og skønne, sjove moves bliver det en leg at komme i form.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}