Body for Life

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

Kroppen skal holde hele livet. Derfor har vi lavet Body for Life, et hold hvor du får trænet hele kroppen på en sjov, effektiv og skånsom måde. Holdet passer perfekt til dig, der netop er begyndt at træne eller ønsker en træning med lav intensitet. Man benytter ikke udstyr på holdet, og det er uden løb eller hop.

SATS har et mål om at sikre den bedste træningsoplevelse for alle uanset ens niveau eller fysiske form. Navnet Body for Life henviser til, at vi har en krop, som skal holde hele livet. Det er ikke alle, der har et mål om personlige rekorder eller om at løbe et maraton, men man når til et punkt i livet, hvor vi bliver nødt til at investere lidt tid og kræfter i at vedligeholde sin krop.

Body for Life kombinerer styrke og konditionstræning i en holdsal til fængende musik, og træningen er uden løb eller hop.

Relateret træning

Stram op

Stram Op er opstrammende styrketræning for hele kroppen. Timens indhold varierer fra gang til gang, og vi bruger gerne redskaber som fx håndvægte, elastikker og bolde.

Komplementerende træning

TRX

TRX er baseret på funktionel træning, hvor du bruger din egen kropsvægt som modstand – og får en super effektiv træning af hele kroppen. Alle øvelser foregår i en ophængt TRX-sele med to håndtag.

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem