Ashtanga Yoga

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrke

Fleksibilitet

Balance

Ashtanga Yoga er en af de hårdeste yogaformer, der findes. Her arbejder vi med faste serier af bevægelser, der styrker, giver varme, renser ud og skaber balance i kroppen.

Holdet er for dig, som ønsker:

  • En stærk og smidig krop
  • En flot kropsholdning
  • Ro og balance i kroppen

Ashtanga Yoga er en meget fysisk og udfordrende form for yoga, der foregår i højt tempo med sved på panden. Træningen består af faste serier af bevægelser, som vi udfører i et flow uden pauser imellem.

Ashtanga Yoga er med til at forbedre dit velbefindende ved hjælp af træning, der giver varme og renser muskler, led og indre organer samt skaber balance i kroppen.

Med yoga bliver du opmærksom på din krops styrker og begrænsninger, du får løsnet op for stivhed og ømhed i kroppen, og det er med til at skabe indre ro og overskud.

Ashtanga Yoga er for dig, som holder af bl.a. Pilates, Barre og BODYFLOW.

Alle kan være med. Vores instruktører skal nok sørge for, at du hurtigt lærer øvelserne at kende og laver dem rigtigt.

Relateret træning

Pilates

Pilates er styrke- og smidighedstræning af hele kroppen, hvor du træner både de små og store muskler med udgangspunkt i et kontrolleret åndedræt og fokus på kroppens kerne (dvs. de dybe mave- og rygmuskler).

Barre

Barre er styrke- og smidighedstræning, som kombinerer ballettræning ved barre med elementer fra bl.a. yoga og pilates. En stor del af timen foregår ved barren, hvor vi laver øvelser til behagelig musik.

BODYFLOW

BODYFLOW er en blid blanding af yoga, tai chi og pilates, som tilsammen giver en afstressende træning i styrke, balance og smidighed til behagelig musik.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Holdnyheder hos SATS

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}