Dette er SATS

We make people healthier and happier!

SATS Group er den førende udbyder indenfor fitness- og træningsservices i Norden. Med vores vision om at gøre “People Healthier and Happier”, spiller vi en vigtig rolle i vores medlemmers sundhed, livskvalitet og desuden samfundet som helhed.

I SATS er alle velkomne! Vi motiverer alle vores medlemmer uanset niveau med positive udfordringer, store som små. Vi har en indbydende atmosfære i vores centre med kompetente og inspirerende personale, et bredt udvalg af produkter. Derudover har vi det største digitale udvalg i branchen. Vi er dedikeret til at hjælpe vores medlemmer med at blive og forblive aktive - og på den måde blive sundere og gladere.

SATS Group består af SATS, ELIXIA, Fresh Fitness, HiYoga og Balance. Gruppen inkluderer 250 centre i Norge, Sverige, Finland og Danmark med 700.000 medlemmer og 10.000 medarbejdere hvoraf ca. 2.000 er fuldtidsansatte. 

Sustainability report 2019

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Mer om SATS

FLEKSIBELT MEDLEMSKAB

Hos SATS ønsker vi, at du skal få en træningsoplevelse ud over det sædvanlige, og at du hver uge kan nyde godt af den følelse af overskud og glæde, man får efter en god træning.

Koncernledelse

SATS’ koncernledelse

Vores historie

Her kan du læse om SATS’ historie.

Ansvar og politik

SATS mener, at det er vigtigt at tage stilling til spørgsmål, som er vigtige i samfundsdebatten, og vi håber, at vi kan bidrage til en bedre samfundsudvikling på de berørte områder.

Samarbejdet med anti doping Danmark

SATS er medlem af Dansk Fitness & Helse Organisation (DFHO) og efterlever DFHOs samarbejdsaftale med Anti Doping Danmark (ADD).