Nye koncepter på vej!

SATS er allerede i dag den største fitness kæde i Norden med et større og bredere tilbud, og det forpligter. Derfor er vi stolte over at kunne introducere dig til tre helt nye koncepter og dermed udvide vores allerede brede udvalg indenfor holdtræning. Derudover vil vores populære hold Pure Strength blive udvidet til flere af vores centre over hele landet.

Pure Strength

Vi har haft stor succes med vores populære hold Pure Strength og har derfor valgt at udvide til yderligere 11 centre over hele landet. Pure Strength er et hold der er egnet for alle og har fokus på styrke, hvor der arbejdes med tunge vægte og få repetitioner til energisk musik. Holdet varer mellem 30-45 min.

Fra og med uge 16 vil holdet være på holdplanen i Århus – Viby og Aalborg – Bispensgade.

Bootylicious

Bootylicious er det perfekte hold til dig, der kan lide at træne hårdt og tidseffektivt. I løbet af de 30 minutter er der fuldt fokus på ben, balder og mave. Holdet bygger på sammensatte styrkeøvelser med tidsintervaller af ca. 30-45 sekunder udført til høj musik og med en instruktør, der motiverer dig til at yde dit bedste.

I uge 17 kan du se Bootylicious på holdplanen i følgende centre: Taastrup (City 2), Esbjerg – Broen, Odense – Nyborgvej, KBH - Valby, Århus – Frisko, KBH - Fisketorvet, KBH - Nørrebro, Søborg og Frederikssund.

Prformance™

Prformance™ er udviklet af SATS og er et unikt træningskoncept, der tager udgangspunkt i de tre P’er: Power, Pace og Position. Konceptet er inddelt i forskellige hold, der enten kan udføres separat eller kombineres for at gøre træningen mere effektiv.

I uge 18 kan du se Prformance™ på holdplanen i følgende centre: Esbjerg – Broen, KBH - Parken og KBH - Nygårdsvej.

Crosstraining

Crosstraining er baseret på stationstræning med udfordrende øvelser udført i forskellige intervaller, og tager udgangspunkt i styrke og konditionstræning. Holdet varer 30, 45 eller 60 minutter, hvor du hele sessionen igennem vil blive presset til dit yderste af vores uddannede og erfarne instruktører.

I uge 19 kan du se Crosstraining på holdplanen i følgende centre: Helsingør, Køge – Den hvide by, Køge - Strædet, Esbjerg - Broen og Rødovre.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Populære hold