Kom i form med latter og søvn!

Søvn og latter er ligeså vigtig som træning. I SATS udvider vi nu vores fokus omkring befolkningens sundhed med online «lattertræning» og søvnmeditation.

Happy New Laughter

- Vi mener, at den bedste måde at starte dagen på, er ved at få sig en god latter. Derfor lancerer vi nu onlinetræningen «Happy New Laughter» - en 15 minutters træningsøvelse med lattergaranti! Siger Tonje Kristenstuen, Concept Manager i SATS Nordic.

Det velkendte udsagn «en god latter forlænger livet» er faktisk ikke bare en kliché.

Latter belaster de fleste muskler i kroppen på samme måde som ved en god træningsøvelse. I praksis frigøres der nogle endorfiner og stressnivauet i kroppen falder.

At smile og le er af så afgørende betydning for livskvaliteten, at latter faktisk kan betragtes som fuldværdig meditation.

- Vidste du, at vores krop ikke skelner mellem falsk- og ægte latter? Den fysiske effekt er den samme, omend du bestemmer dig for at le eller grine automatisk. Du behøver derfor ikke at have en udpræget humoristisk sans for at kunne give dig selv træning ved hjælp af latter, forklarer Kristenstuen.

> Se trailer for det nye Online hold

Happy New Sleep

Skal du virkelig slappe af, er der imidlertid kun èn ting der gælder: søvn.

- I SATS er vi optaget af at give vores medlemmer et omfattende tilbud, derfor tilbyder vi nu søvn- og afslapningsmeditation «Happy New Sleep» på SATS Online. Dette er et tilbud til alle, der har behov for at slappe af. I praksis lægger du dig bare ned og lytter til det, der sker. Meditationen fokuserer på din vejrtrækning, og giver en rolig vejledning for at holde tankene koncentreret og harmoniske, siger Tonje Kristenstuen, Concept Manager i SATS Nordic.

At sove godt er helt afgørende for god fysisk og psykisk sundhed. Det er et af vores mest grundlæggende behov. Når vi sover, hviles-, vedligeholdes- og genopbygges kroppen.

Normalt set er én nat med dårlig søvn ikke specielt farlig, men over tid vil søvnproblemer give dårlig livskvalitet.

Søvn er med andre ord ligeså vigtig som at le og at træne.

> Se trailer for det nye Online hold

Happy New You

Både lattertræningen «Happy New Laughter» og søvnmeditationen «Happy New Sleep» er en del af SATS’ store fokus på befolkningens sundhed, kaldet «Happy New You».

- Januar er for mange starten på noget nyt, man sætter sig nogle mål, og arbejder hen imod at blive en bedre version af sig selv. At træne og holde sig i bevægelse, handler om at have det sjovt, opleve en udvikling og få ekstra energi. Endorfinene efter en træningsøvelse gør underværker for både humøret og energien. Det er hovedbudskabet i «Happy New You», siger markedschef i SATS Danmark, Susanne Dam.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem