HAPPY NEW EVENT

Fitness dk bliver til SATS, og dét skal fejres!

For at give dig den bedste start i dit nye SATS, inviterer vi til HAPPY NEW CLUB den 5. januar 2019, kl. 9-16.

SATS er i dag den største fitnesskæde i Norden med et større og bredere tilbud, og det forpligter. Derfor vil vi gerne invitere alle vores eksisterende samt nye medlemmer til en fantastisk træningsfest og muligheden for at opleve det nye SATS og møde alle de dygtige mennesker, som arbejder passioneret for at give dig den bedste træningsoplevelse.

HVAD SKER DER PÅ DAGEN?

Dagen vil byde på masser af sjove hold hele dagen, hvor du i udvalgte centre kan få lov at afprøve vores nyeste holdkoncepter; Pure Strength, Rock the Bike og Build’n Burn. Book dig til en time allerede i dag og få den ultimative træningsoplevelse. Du kan tilmelde dig her.

Hvis du ikke er til hold, men i stedet vil høre mere om personlig træning, vil der på åbningsdagen være mulighed for at møde et udvalg af vores professionelle personlige trænere. De vil stå klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Vores personlige trænere kan give dig inspiration, motivation og vejledning, så du kan nå i mål med din træning – læs mere her eller kig forbi dit lokale center på åbningsdagen og få en personlig snak omkring din træning.  

Der bliver afholdt konkurrencer i løbet af dagen, hvor vi trækker lod om fede præmier blandt alle fremmødte på et hold eller til en træning.

INTRODUKTION TIL APPEN

Vi har lanceret en helt ny og forbedret SATS app, som giver dig mulighed for at starte din træning – allerede inden du tager hjemmefra!

SATS appen giver dig blandt andet mulighed for at booke hold på farten, se din personlige træningsstatistik samt følge og motivere dine venner. Du kan downloade SATS appen her og få booket dit første hold.

Vores professionelle medarbejdere vil stå klar til at vejlede dig, såfremt du ønsker at få en ordentlig introduktion til SATS appen.                              

Hele dagen vil være en fejring af dit nye SATS og til dette hører en masse gode åbningstilbud og lækre snacks. Vi kan garantere en dag fyldt med sjove træningsoplevelser, spændende konkurrencer og godt humør.

Kom og træn med den 5. januar og invitér gerne familie og venner.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i dit nye SATS.

HAPPY NEW US!

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem