Information om mit medlemskab, imens SATS har lukket grundet Coronavirus

Vi følger udviklingen tæt og handler ud fra anbefalinger, der bliver givet fra myndighederne for at undgå yderligere spredning af COVID-19. Efter regeringens seneste udmelding vil alle vores centre være lukket, til at der fastsættes en endelig dato for genåbning.

Vi har et ansvar over for vores medlemmer, og jeres sundhed og sikkerhed er det vigtigste for os. 

Vi vil løbende opdatere www.sats.com/corona med den nyeste information. 

Dit medlemskab er blevet sat i bero fra den 8/5 2020, og indtil vi igen åbner vores centre. Du kan fortsat træne med os online! 

Den 8. maj blev der meldt ud fra regeringen, at vi skal forlænge lukningen af vores centre i Danmark. Derfor har vi besluttet at sætte dit medlemskab i bero, indtil vi igen åbner vores centre, så du ikke bliver trukket for den yderligere periode. Dette vil blive gjort automatisk, og du behøver derfor ikke at foretage dig noget.

For at bidrage til at du fortsat kan holde dig aktiv, sund og glad, giver vi dig fuld adgang til hele vores online træningsunivers - helt gratis - også selvom dit medlemskab er i bero. 

Indtil vi åbner op og ses fysisk igen, har du derfor gratis adgang til Online Training og Livestream Training.

Som følge af covid-19 har vi fået ekstraordinært mange henvendelser, hvorfor medlemsservice er særligt belastet. Du kan derfor forvente en behandlingstid af ca. 3 uger, men vi arbejder hårdt på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Vi beklager ventetiden. 

På denne side kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål og vi opdaterer løbende denne side. 

Du har fået tre mails angående kompensation for dit medlemskab i perioden, hvor vi har haft lukket. Har du ikke modtaget disse mails, bedes du skrive os en mail på medlemsservice@sats.com, og vi vil naturligvis kompensere dig efter dine ønsker. 

Mail 1:
Mandag d. 16/3 2020 blev der sendt en mail eller SMS ud til alle medlemmer, hvor vi informerede om kompensation for dagene den 12-25. marts. Fristen for valg af kompensation var fredag d. 20/3 2020 kl. 23.59. Foretog du ikke et aktivt valg inden tidsfristen, fik du automatisk tildelt et gavekort på 200 kr., som blev lagt ind på din medlemskonto. 

Mail 2:
Mandag d. 30/3 2020 blev der sendt en mail eller SMS ud til alle medlemmer, hvor vi informerede om kompensation for perioden 26/3-8/5 2020. Fristen for valg af kompensation var fredag d. 3/4 2020 kl. 23.59. Foretog du ikke et aktivt valg inden tidsfristen, blev dit medlemskab automatisk ændret til et digitalt medlemskab.  

Mail 3:
Onsdag den 13/5 2020 blev der sendt en mail eller SMS ud til alle medlemmer, hvor vi informerede om kompensation for perioden 8/5 2020 og indtil vi åbner vores centre igen. I denne mail blev du informeret om, at dit medlemskab bliver sat i bero, så du ikke bliver trukket for den resterende periode. Selvom dit medlemskab er i bero, giver vi dig fuld adgang til vores online træningstilbud. Se vores store udvalg her. 

Ønsker du en anden kompensation for perioden frem til den 8/5 2020, kan du se dine valgmuligheder nedenfor og kontakte os med din ændring.  Se de forskellige muligheder for kompensation: 

Gavekort: 
Du har mulighed for at vælge, at få et gavekort, som er en engangskompensation for perioden 12/3 - 8/5 2020. Gavekortet sættes automatisk ind på din medlemskonto og kan bruges i shoppen i vores centre eller til delvis afregning af personlig træning og Boot Camp. 

Det kan ikke bruges til betaling af dit medlemskontingent og heller ikke til online tjenester såsom online personlig træning eller vores webshop. Gavekortet er gyldigt i 1 år fra den dag, vi åbner vores centre. 

Bero: 
Du kan få sat dit medlemskab i bero, for perioden 12/3 - 8/5 2020. Ethvert medlemskontingent, som du allerede har betalt for i denne periode, modregnes på første faktura efter åbning af vores centre. Ønsker du at få pengene retur, kan du gøre det her

Det er gratis at sætte sit medlemskab i bero for denne periode. Ønsker du dog at sætte dit medlemskab i bero i et bestemt tidsrum eller i en længere periode end vores centre er lukkede, kan dette gøres jf. vores generelle betingelser, hvor medlemskabet kan sættes i bero op til 4 måneder samt mod vores berogebyr af 149 DKK. 

Vi har sendt to mails vedrørende kompensation, sendt hhv. den 16. og 30. marts. Inden dette var fakturaer for april allerede dannet i vores system, hvorfor du har betalt fuld pris i april. Dette vil du blive kompenseret for på en senere faktura. 

Læs mere om kompensation og refusion herunder. 

Dit medlemskab er automatisk sat i bero fra den 8/5 2020, og indtil vi igen åbner vores centre. Du kan fortsat træne med os online! 

Den 8. maj blev der meldt ud fra regeringen, at vi skal forlænge lukningen af vores centre i Danmark. Derfor har vi besluttet at sætte dit medlemskab i bero, indtil vi igen åbner vores centre, så du ikke bliver trukket for den yderligere periode. Dette vil blive gjort automatisk, og du behøver derfor ikke at foretage dig noget.  

For at bidrage til at du fortsat kan holde dig aktiv, sund og glad, giver vi dig fuld adgang til hele vores online træningsunivers - helt gratis - også selvom dit medlemskab er i bero.  Indtil vi åbner op og ses fysisk igen, har du altså som medlem gratis adgang til Online Training og Livestream Training.

Ønsker du at få dine penge retur for perioden, hvor vores centre har haft lukket, henvises du til denne side.

Grundet den nuværende situation, hvor vi må holde lukket endnu længere, har vi besluttet at sætte dit medlemskab i bero fra den 8/5 2020 og indtil vi igen åbner vores centre. Du skal derfor ikke betale for resten af lukkeperioden.  

For at bidrage til at du fortsat kan holde dig aktiv, sund og glad, giver vi dig derudover fuld adgang til hele vores online træningsunivers - helt gratis - også selvom dit medlemskab er i bero. Indtil vi åbner op og ses fysisk igen, har du altså som medlem gratis adgang til Online Training og Livestream Training.

Ønsker du dog forsat at opsige dit medlemskab kan dette gøres ved at sende en mail til Medlemsservice@sats.com eller udfylde denne kontant formularhvor medlemskabet kan opsiges jf. vores opsigelsesvarsel som er løbende måned + 1 måned. Du vil automatisk få forlænget din medlemsperiode tilsvarende den tid vores centre har lukket. Dette betyder, at du kan benytte dig af dagene i din opsigelses periode, når vores centre genåbner.

Ønsker du derimod at opsige dit medlemskab og få kontingent retur for den periode vores centre har lukket i din opsigelses periode, bedes du venligst følge dette link: Kontingent retur. Dette betyder også, at din medlemsperiode ikke bliver forlænget med den periode, vores centre er lukket grundet Covid-19.

Har du opsagt dit medlemskab og ønsker du at få kontigent retur for den periode, vores centre har lukket i din opsigelses periode, bedes du venligst følge dette link: Kontingent retur.

Dette betyder også, at din medlemsperiode ikke bliver forlænget med den periode, vores centre er lukket grundet Covid-19.

Ønsker du at ændre dit sædvanlige medlemskab, kan du nedgradere jf. vores generelle betingelser hvilket er løbende måned + 1 måned. Dit medlemskab er sat i bero fra den 8/5 2020 og indtil vores centre åbner igen. Du kan derfor først nedgradere dit medlemskab, når beroperioden er ophørt.  

Ønsker du at nedgradere dit medlemskab, kan du gøre dette online på Mine sider, hvor du logger ind og vælger 'Ændre' ud for dit medlemskab. 

Vi har automatisk sat dit PT PBS medlemskab i bero fra d. 12 marts og indtil vores centre åbner igen. Desværre er denne bero af dit PT medlemskab først generet efter d. 15 i måneden, hvilket betyder at du i april måned har modtaget fuld opkrævning for din PT medlemskab. Din opkrævning i april vil dække for dit PT medlemskab, når vores centre starter op igen. 

Har du derimod et PT klippekort, vil dine PT klip blot blive forlænget med den perioden vores centre er lukkede. 

Hvis du har valgt et gavekort som kompensation, så bliver det automatisk sat ind på din medlemskonto. Du får altså ikke et fysisk gavekort. Det digitale gavekort vil blive lagt ind, så det er klar til at blive brugt, når vi åbner op for vores centre igen. Du kan desværre ikke se balancen på vores hjemmeside. 

Gavekortet kan bruges nede i vores centre på vores store udvalg af tøj og produkter i centrene samt til delvis afregning af personlig træning og Boot Camp. Gavekortet kan ikke benyttes på vores webshop.  

Gavekortet kan ikke overdrages til andre personer. 

Hvis du i mail/SMS omkring kompensation har valgt ”Glæd en ven”, vil din ven få 2 måneders gratis medlemskab. Din ven vil få det medlemskab, der hedder Region, Group Training. Medlemskabet giver adgang til hele regionen (Jylland, Fyn eller Sjælland + Malmø), i hele åbningstiden og inkl. holdtræning. 

Din ven vil blive kontaktet, så snart vi åbner vores centre. 

Kære medlem, alle vores centre er lukket for tiden 💙Vi beder om forståelse for vores lange svar tid, som på nuværende tidspunkt er 3 uger. Vi lover dig et svar! Husk, at du kan træne med os digitalt på https://www.sats.com/traening/online-training/ 💪💙

Chat, telefon og email

image25ccj.png Chat

Chat med os

Man-fre: 13:00-15:00
Lør-søn: Lukket
21. maj: Lukket
1. juni: Lukket

imagerw3ao.png Telefon

MIDLERTIDIG LUKKET

82 22 22 10

imagepena.png E-mail

medlemsservice@sats.com

Bero eller opsigelse?
Har du spørgsmål om bero eller opsigelse og ønsker hurtigere svar, på norsk? Kontakt os via kontaktformularen her