Information om mit medlemskab, imens SATS har lukket grundet Coronavirus

Mandags d. 16/3 blev der sendt en mail eller SMS ud til alle medlemmer, hvor vi informerer yderligere om kompensation for dagene den 12-25. marts, hvor dit medlemskab er sat på pause. Har du ikke set den, så sørg for tjekke dit spamfilter. Fristen for valg af kompensation er fredag d. 20/3-2020 kl 23.59. Har du ikke foretaget et valg inden tidsfristen, vil dit medlemskab automatisk blive tildelt et gavekort på 200 kr.

Efter regeringens seneste udmelding vil vi dog holde yderligere lukket – til og med den 13. april. Vi vil vende tilbage, så snart vi har mere information vedrørende kompensation for disse dage.

I mellemtiden har du som medlem fri adgang til vores Online Training og Livestream Training. Se dem her: Online Træning og Live-klasser

Du henvises til at betale din månedlige opkrævning, som du plejer. Dit medlemskab er på pause i den periode, hvor vi har lukket, men da vi danner vores betalingsopkrævninger den 15. i måneden, så har vi nået at sende en opkrævning afsted til dig. Du har fået mails, som fortæller mere om kompensation for opkrævningerne. Dette betyder, at du i april måned skal betale din opkrævning, som du plejer, og du vil herefter blive kompenseret for denne.

Eventuelle ændringer, fejl, kreditnotaer og lignede, vil blive behandlet med tilbagevirkende kraft og modregnet i fremtidig faktura.

Som følge af den nuværende COVID-19 situation er Medlemsservice yderst belastet grundet de mange henvendelser. Du kan derfor forvente en længere svartid end normalt, men vi arbejder hårdt på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vi opdaterer løbende denne side med de mest hyppige spørgsmål.

Vi tilbyder mere end 87 forskellige Online Træning, herunder er vi som noget nyt også begyndt at sende live træning, som du kan deltage i hjemmefra din egen stue. Derudover kan du følge @satsdanmark på de sociale medier for tips og tricks til, hvordan man træner derhjemme i denne periode.

Nu hvor vi har åbnet op for, at alle medlemmer i SATS har adgang til vores digitale tjeneste, har du adgang til et bredt og varieret udvalg af inspirerende og motiverende træning, som omfavner alle.

Du har blandt andet adgang til følgende træningsmuligheder:

  • 87 forskellige online træningsvideoer (yoga, styrke, cardio, dance)
  • Op til 10 live træningstimer hver dag sammen med en SATS instruktør
  • 16 audio programmer, fra løbecoaching til mindfulness og sove meditation.
  • Kontor træninger til medlemmer der har hjemmearbejdsplads
  • Familietræning sammen med børnene
  • 20 Days of Yoga kort yogaserie med fokus på din mentale sundhed
  • E-learning: ”Sådan træner du hjernen til et mental sundere liv” med læge Ole Petter Hjelle (fra uge 14)
  • E-learning med personlige trænere, ernæringseksperter og fysioterapeuter for at hjælpe med at optimere din træning og sundhed (fra uge 14)

Vi havde i første omgang lukket i 14 dage (12.-25 marts), men efter regieringens seneste udmelding vil alle vores centre være lukket til og med den 13. april 2020. Vi følger udviklingen tæt og handler ud fra anbefalinger, der bliver givet fra myndighederne for at undgå yderligere spredning af COVID-19.

Vi har et ansvar over for vores medlemmer, og jeres sundhed og sikkerhed er det vigtigste for os.

Hvis du betaler PT på PBS, bliver din aftale forlænget med perioden, hvor vi holder lukket. Har du derimod købt PT-klip vil disse blive forlænget med 2 måneder.

Hvis du betaler din PT over PBS, så skal du betale opkrævningen for april måned, men du vil selvfølgelig blive kompenseret for dette. Det skyldes, at vi danner vores betalingsopkrævninger den 15. i måneden og derfor har nået at sende en opkrævning afsted til dig.

Din Boot Camp er på nuværende tidspunkt på pause, indtil vores centre åbner igen. Herefter vil du blive kontaktet af din træner. Din Boot Camp vil altså fortsætte, når vi åbner vores centre.

SATS har automatisk sat dit medlemskab på pause i perioden d. 12/3 2020 - 13/4 2020.  

Hvis du forsat ønsker at sætte dit medlemskab i bero i længere tid end ovenstående periode, kan dette gøres jf. vores generelle betingelser, hvor medlemskabet kan sættes i bero op til 4 måneder mod vores berogebyr af 149 DKK. Oprettelse af bero kan kun ske ved mail henvendelse til Medlemsservice@sats.com. Du skal i denne mail oplyse en start samt slutdato for din beroperiode (maks 4 måneder), dog kan vi tidligst sætte dit medlemskab i bero, fra den dag vi har modtaget din mail.

Ja, du kan nedgradere dit medlemskab jf. vores generelle betingelser hvilket er løbende måned + 1 måned. Dette gøres online på Mine sider, hvor du logger ind og vælger 'Ændre' ud for dit medlemskab.

Nuværende situation som vi befinder os i, hvor alle vores centre er lukket, er blot midlertidig og vi håber som alle andre, at vi snart kan vende retur til vores velkendte og normale hverdag. Vi er bevidste om, at der er stor usikkerhed om, hvornår vi åbner igen, men hvad vi kan sige er, at vi ser frem til at byde vores aktive og vidunderlige medlemmer velkommen i vores centre igen. Vi vil arbejde hårdere end nogensinde på at inspirere og motivere dig, til en sund og aktiv hverdag!

Ønsker du dog forsat at opsige dit medlemskab kan dette gøres ved at sende en mail til Medlemsservice@sats.com, hvor medlemskabet kan opsiges jf. vores opsigelsesvarsel som er løbende måned + 1 måned.

Husk, at indtil vi åbner op og ses fysisk igen, har du som medlem fri adgang til Online Training og Livestream Training.

Vi har forlænget alle gavekort med 2 måneder fra udløbsdatoen, og du skal som medlem ikke gøre noget aktivt.

Hvis du via dit link har hvervet en ven, vil dit gavekort på 300kr. automatisk blive forlænget med 2 måneder fra udløbsdatoen, og du kan frit benytte dig af denne, når vores centrene åbner igen.

Du har fået et gavekort på 200kr., som automatisk bliver sat ind på din medlemskonto. Det vil blive lagt ind, så det er klar til at blive brugt, når vi åbner op for vores centre igen. Du kan desværre ikke se balancen på vores hjemmeside.

Gavekortet kan bruges på vores store udvalg af tøj og produkter i centrene samt til delvis afregning af personlig træning og Boot Camp.

Hvis du i mail/SMS omkring kompensation har valgt ”Glæd en ven”, vil din ven få 2 måneders gratis medlemskab. Din ven vil få det medlemskab, der hedder Region, Group Training. Medlemskabet giver adgang til hele regionen (Jylland, Fyn eller Sjælland + Malmø), i hele åbningstiden og inkl. holdtræning.

Din ven vil blive kontaktet, så snart vi åbner vores centre.

SATS har lukket alle sine centre i Norden, og vores kapacitet til at besvare generelle spørgsmål er yderst begrænset. For kritiske henvendelser, bedes du kontakte os pr. mail (vi har lange responstider). For alle andre henvendelser bedes du venligst kontakt os igen, når vi har åbnet centrene igen! Tak for din forståelse.

Telefon og e-mail

imagerw3ao.png Åbningstider:

Man-tors: Lukket
Fre: Lukket
Lør-søn: Lukket

Vores telefoner åbner igen: 14-04-2020

Kontakt e-mail: medlemsservice@sats.com

Telefonnummer 82 22 22 10