Spørgsmål til dit digitale medlemskab

Det er korrekt. For at få adgang til SATS digitale træningsunivers har du brug for et aktivt digitalt medlemskab. Hvis du ønsker adgang til vores brede udvalg af Online Training, Livestream holdtimer, audio produkter om mental sundhed og kurser med vores SATS eksperter, kan du tilkøbe et digitalt medlemskab for kun 129,- om måneden. Du kan prøve det af helt gratis de første 7 dage. 

Hvis du tilmelder dig et digitalt medlemskab, kan du få adgang til vores fulde digitale træningsunivers for kun 129,- om måneden (de første 7 dage er gratis). Du kan også finde gratis træningsprogrammer og anden træningsinspiration via vores YouTube-kanal (såsom 20 Days of Yoga) samt et begrænset online træningstilbud på www.sats.com. 

Hvis du ikke er medlem hos SATS, har du adgang til over 30 træningsprogrammer, vores populære 20 Days of Yoga Challenge samt et par online hold. Du er velkommen til at prøve SATS online træningsunivers gratis i 7 dage, herefter kan du købe et digitalt medlemskab hos SATS for 129,- om måneden og fortsætte træningen sammen med os.   

SATS har siden 13. marts givet alle gratis adgang til hele vores digitale træningsuniverssom vi løbende har udviklet og udvidet, imens vi har haft lukket.  
Dette er normalt et produkt, der kun er tilgængeligt for dem, der har et medlemskab med adgang til holdtræning - noget man betaler ekstra for. Vi er meget stolte af både vores produktudvikling og vores dygtige og uddannede instruktører, personlige trænere og vores eksterne samarbejdspartnere. Vi har arbejdet hårdt på at levere et produkttilbud af høj kvalitet, og fortsætter med at gøre alt hvad vi kan for at inspirere og motivere vores medlemmer.   

Da vores digitale produktilbud er blevet udvidet og udviklet i så stor en grad, har vi valgt, at det fremover skal være tilgængeligt imod en pris på 129kr., medmindre du har holdtræning inkluderet i dit medlemskab. Det er også en måde at sikre, at vi fortsætter med at tilføje værdi til vores medlemmer og holde vores forretning i live, indtil vi åbner igen. Du har dog stadig mulighed for at afprøve vores digitale træningsunivers helt gratis de første 7 dage.   

Kære medlem, alle vores centre er lukket for tiden 💙Vi beder om forståelse for vores lange svar tid, som på nuværende tidspunkt er 3 uger. Vi lover dig et svar! Husk, at du kan træne med os digitalt på https://www.sats.com/traening/online-training/ 💪💙

Chat, telefon og email

image25ccj.png Chat

Chat med os

Man-fre: 13:00-15:00
Lør-søn: Lukket
1. juni: Lukket
5. juni: Lukket

imagerw3ao.png Telefon

MIDLERTIDIG LUKKET

82 22 22 10

imagepena.png E-mail

medlemsservice@sats.com

Bero eller opsigelse?
Har du spørgsmål om bero eller opsigelse og ønsker hurtigere svar, på norsk? Kontakt os via kontaktformularen her