Seneste retningslinjer omkring covid-19

Som følge af Regeringens seneste udmelding den 23. oktober, har vi tilpasset vores retningslinjer for at sikre, at alle kan træne trygt i SATS. Dit medlemskab fortsætter, som det plejer, men de nye retningslinjer betyder blandt andet, at:

  • Kapaciteten på alle hold ændret fra 26. oktober til max 10 personer (inkl. instruktør) - grundet det nye forsamlingsforbud
  • Mundbind eller visir er påkrævet for medlemmer fra torsdag d. 29. oktober, når du ankommer og forlader SATS samt i ikke-træningssituationer (reception, loungeområde osv).
  • Du skal altså ikke bære mundbind eller visir, i omklædning/bad eller når du træner i træningsarealet eller på hold.
  • Husk at medbringe dit eget mundbind eller visir for at træne sammen med os i SATS

Personalet i SATS har fortsat øget fokus på rengøringsrutiner, at max kapacitet i centrene overholdes og at der holdes afstand, så alle kan få en tryg træning. Fra 29. oktober bærer alle medarbejdere ligeledes mundbind eller visir, når de går rundt i centeret.

Ja, det er sikkert at træne i SATS, og vores træningscentre er et sikkert sted for både medlemmer og ansatte. Vi har veletablerede rutiner for at sikre afstand mellem medlemmer i centrene, og vi følger branchens standarder, der naturligvis matcher myndighedernes krav og restriktioner.

Vores medlemmers sundhed og sikkerhed er førsteprioritet, og derfor arbejder vi hårdt hver dag med ekstra rengøring og tiltag for at sikre en tryg træning. Vi opfordrer ligeledes alle, der ikke føler sig raske, til at blive hjemme.

Vi følger myndighedernes retningslinjer om, hvor meget plads der skal være pr. medlem for at kunne tilbyde sikker træning. Det nye forsamlingsforbud påvirker ikke, hvor mange personer der må være i centeret. Du kan se ved indgangen til dit center, hvor mange der er plads til for at sikre en tryg træning.  

Vi har veletablerede rutiner for at sikre afstand mellem medlemmer i centeret. Du kan se her, hvor mange der er i dit center netop nu, og om der er god plads til, at du kan træne. 

Mundbind eller visir er påkrævet, når du ankommer og forlader centeret samt i ikke-træningssituationer, fx hvis du opholder dig i reception eller loungeområde. Du skal altså bære mundbind, når du kommer ind i SATS og indtil du er kommet ind i omklædningsrummet. Mundbind eller visir er ikke et krav i omklædning/bad, eller når du træner - hverken i træningsarealet eller på hold.

Vores medlemmer er påkrævet at bære mundbind for at få adgang til vores centre. Dette er myndighedernes krav, og dem følger vi naturligvis. Derfor er der ingen adgang til vores centre, hvis medlemmet ikke følger disse krav. Alle har et ansvar og skal følge de rutiner og foranstaltninger som vi tager i Danmark på nuværende tidspunkt.

For at leve op til Regeringens retningslinjer, har vi reduceret kapaciteten på vores hold, så der maksimalt må være 10 personer i en holdsal (inkl. instruktør). Dette trådte i kraft mandag d. 26. oktober. Hvis du er er kommet på venteliste til et hold, skyldes det, at du ikke har været tilmeldt som en af de første 9 personer på holdet. Du vil få besked, så snart du får en plads på holdet.

Vi beklager meget den gene, den reducerede kapacitet forsager, og vi vil gøre alt vi kan for at inspirere dig til at holde dig sund og glad. Vi beder dig huske at afmelde hold, hvis du ikke kan deltage, så du kan give din plads til en anden.

Vi vil også gøre dig opmærksom på, at du som medlem i SATS har adgang til mere end 170 Online Trainings. Her håber vi, du kan finde motiverende workouts som supplement til din holdtræning.

Du kan sætte dit medlemskab i bero ved hjælp af et af nedenstående links. Hvis du er i risikogruppe for Covid-19 eller er senior (65 år), kan du sætte medlemskab gratis i bero en periode.

image9zn5.png Bero - Almindelige vilkår for bero

image33bo.png Beroskema - Covid-19 Risikogruppe og senior (65 år)

I tvivlstilfælde skal du kunne bevise, at der uomtvisteligt er sket en bero-sætning med dato og kvittering fra SATS.

Kom og træn med os indendørs, udendørs og derhjemme! 💙 Brug vores SATS-app og start planlægningen af din næste træning allerede nu.

Rul op for at finde svar på de mest almindelige spørgsmål lige nu. Søg eller klik på kategorierne for at få flere oplysninger.

Her kan du kontakte os

TRYG TRÆNING I SATS

Vores rutiner for sikker træning

imageeen3.png  CHAT 

Chat med os
Du får det hurtigste svar her!

imagei1bzg.png TELEFON

+4582222210

VORES ÅBNINGSTIDER
Man-fre: 09:00-15:30
Lør-søn: Lukket

image5w9ya.png E-mail

Send e-mail
Husk at du kan chatte med os for at få det hurtigste svar! Via e-mail kan du forvente at modtage et svar fra os inden for 4 dage đź’™