Berosættelse af PT PBS medlemskab

Hvordan sætte i bero

Du kan sætte dit PT PBS medlemskab i bero ved personlig henvendelse i et center eller ved at kontakte medlemsservice skriftligt. 

Vilkår for berosættelse af PT PBS medlemskab

PT på betalingsserviceaftale kan sættes i bero i en periode på 7 dage til 4 måneder pr. gang. En beroperiode skal altid starte en mandag og er altid hele uger eller til månedens afslutning. Efter endt beroperiode vil en aktiv periode minimum være 7 dage. Der opkræves ikke gebyr for at sætte betalingsserviceaftale i bero. Det er ikke muligt at opsige aftalen i en beroperiode. Derudover gælder SATS’ alm. regler for beroperioder.


Dine klip under berosættelse

For det antal uger aftalen sættes i bero krediteres andelen af ubrugte sessioner til medlemskontoen ift. til aftalen. Der kan ikke krediteres for klip, der er er blevet forbrugt i kalendermåneden. Dvs. Hvis aftalen giver ret til 4 sessioner i en måned (PBS 1 gang om ugen), og alle disse sessioner er afholdt i starten af måneden, kan der ikke krediteres/sættes i bero i slutningen af måneden.

For de uger aftalen er i bero fjernes de tilgængelig antal klip svarende til antallet af uger

Berosættelse efter d. 15. i måneden

Hvis du har sat medlemskabet i bero, at vi har sendt den månedlige opkrævning til betalingsservice (ca. den 15. i hver måned), vil du blive opkrævet næste måneds betaling for medlemskabet. Denne betaling vil blive modregnet, når træningen genoptages.

Kom og træn med os derhjemme! 💙 Brug vores SATS-app og start planlægningen af din næste træning allerede nu.

Rul op og du vil finde svar på de oftest stillede spørgsmål ☝️

Her kan du kontakte os

MIDLERTIDIG LUKKEDE CENTRE

Oplysninger om midlertidig lukkede centre

image5w9ya.png E-mail

Send e-mail