MIT MEDLEMSKAB

Du kan ændre dit medlemskab her:

imagemp8sb.png Ændre medlemskab

Hvornår bliver jeg opkrævet?
Du får de første to måneders træning for 0kr, hvis du melder dig ind mellem den 01.10.20 – 02.11.20, og din første opkrævning sker derfor efter de to første måneder.

Hvor lang er bindingsperioden? Og hvad betyder det?
Dit medlemskab har en bindingsperiode på seks måneder fra den dag, du melder dig ind i SATS. Hvis du har fået de første to måneders træning til 0kr, er disse medregnet i de seks måneders binding. Du tidligst kan opsige dit medlemskab til udgangen af denne periode.

Kan jeg sætte mit medlemskab i bero i bindingsperioden?
Hvis du sætter dit medlemskab i bero under bindingsperioden, vil perioden blive forlænget med det antal dage, som dit medlemskab er i bero. Jf. normale berovilkår. 

Hvornår kan jeg opsige?
Du kan tidligst opsige dit medlemskab, så det slutter efter de første seks måneder (de første to måneders træning for 0kr inklusiv). SATS’ betingelser og vilkår om opsigelsesvarsel på løbende måned + én måned er gældende.

Køber du eksempelvis et medlemskab den 8. oktober 2020, kan det tidligst opsiges med virkning fra den 8. april.

Kan jeg ændre mit medlemskab?
Indenfor de første to måneder kan du ikke ændre dit medlemskab, da du betaler 0kr.
Herefter kan du ændre dit medlemskab under ”Mine sider”.

Får jeg en ny bindingsperiode, hvis jeg ændrer mit medlemskab?
Hvis du ændrer dit medlemskab efter de første to måneders træning for 0kr, vil din bindingsperiode ikke starte på ny, men fortsætte uændret.

Hvad sker der med mit medlemskab efter de 6 måneder?
Dit medlemskab fortsætter efter de seks måneder, men uden binding. Din binding fornyes altså ikke, men dit medlemskab i SATS fortsætter. Du kan altid ændre dit medlemskab under ”Mine sider”. SATS' betingelser og vilkår om opsigelsesvarsel på løbende måned + én måned er gældende.

Kan jeg fortryde et medlemskab med binding? 
Du kan fortryde medlemskabet såfremt, at medlemskabet er købt online, og at det ikke er taget i brug. Herved gælder 14 dages fortrydelsesretten. For at fortryde medlemskabet skal du kontakte SATS’s medlemsservice.

Ja, du kan frit skifte til et andet træningscenter. Når du ændrer dit center, vil du overflyttes til listeprisen i det pågældende center. Du kan gøre dette ved at følge nedenstående link:

image1vesc.png Ændre medlemskab

Ja, du har to alternativer:
1. Opgradér dit medlemskab til at have adgang til hele Norden. Du kan opgradere dit medlemskab under ’Mine Sider’.
Ændre medlemskab


2. Hvis du ønsker at overføre dit medlemskab til et af de andre lande, bedes du kontakte Medlemsservice i det land, som du ønsker at overføre dit medlemskab til.

Medlemsservice Finland
Medlemsservice Norge
Medlemsservice Sverige

Du vil betale for dit danske medlemskab i løbende måned + 1 måned, men vil ikke betale for perioden i Finland/Norge/Sverige, selvom du kan benytte medlemskabet i det pågældende center. Sørg for at gemme kvittering/dokumentation for, at dit danske medlemskab er afsluttet.

Hvis du har mistanke om, at dit medlemskab hos SATS bliver misbrugt af andre, skal du hurtigst muligt oplyse SATS om dette. Vi vil herefter spærre dit medlemskort.

Medlemmet er ansvarlig for at opbevare medlemskortet på en sådan måde, at det ikke bliver misbrugt af andre. Såfremt at medlemskortet er blevet misbrugt ved bevidst at låne det til andre, pålægger vi et gebyr (500 DKK) for misbrug.

Hvis du har glemt dit medlemskort, kan vores receptionist hjælpe med at fremmøde dig. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du glemmer dit kort 3 gange inden for et år, pålægger vi et gebyr (25 DKK) for glemt medlemskort. Hvis du har mistet dit kort, kan du få et nyt medlemskort.

Du kan fortryde medlemskabet såfremt, at medlemskabet er købt online, og at det ikke er taget i brug. Herved gælder 14 dages fortrydelsesretten. For at fortryde medlemskabet skal du kontakte SATS’s medlemsservice.

Dine kontooplysninger skal ændres ved personlig henvendelse nede i et af SATS’ centre.

imagero2gk.png DIGITALT MEDLEMSKORT

Dit digitale medlemskort er en QR-kode, som du finder under din profil inde i SATS-appen. Denne skal du bruge i stedet for dit fysiske medlemskort – og den er helt gratis!

BRUG OG VILKÅR

Med det digitale medlemskort vil du få adgang til centrene og kunne tjekke ind.

Vær opmærksom på at QR-koden ikke skal deles med andre. Ved misbrug af denne vil dit medlemskab kunne blive spærret. Se også de generelle medlemsvilkår for mere information:

 Generelle medlemsvilkår

Du kan få et nyt medlemskort ved at henvende dig personligt i et SATS center. Vi tager et gebyr på 60 kr. for det nye kort.

Hvis du har fået stjålet dit kort og kan vise en anmeldelse til politiet, behøver du ikke at betale gebyret for et nyt kort.

imagem4pzg.png DIGITALT MEDLEMSKORT

Dit digitale medlemskort er en QR-kode, som du finder under din profil inde i SATS-appen. Denne skal du bruge i stedet for dit fysiske medlemskort – og den er helt gratis!

BRUG OG VILKÅR

Med det digitale medlemskort vil du få adgang til centrene og kunne tjekke ind.

Vær opmærksom på at QR-koden ikke skal deles med andre. Ved misbrug af denne vil dit medlemskab kunne blive spærret. Se også de generelle medlemsvilkår for mere information:

 Generelle medlemsvilkår

Hvis du har glemt dit password, kan du få et nyt ved at klikke på linket "Glemt kodeord" under login-rubrikken. Denne funktion fungerer kun, hvis din e-mail adresse er tilføjet på din profil. Alternativt kan du kontakte dit center eller kontakte SATS’ medlemsservice.

Et medlemskab kan overdrages til en anden person, som opfylder de samme betingelser for det pågældende medlemskab, du har (eksempel: hvis du er studerende og har studierabat, kan medlemskabet kun overdrages til en studerende). For overdragelsen betales SATS’ gældende gebyr (100 kr.). Den anden person kan først benytte medlemskabet, når overdragelsen er registreret af SATS, og gebyret for overdragelsen er betalt. Overdragelsen skal ske ved personlig henvendelse i et center

Du kan sætte dit medlemskab i bero ved hjælp af et af nedenstående links. Hvis du er i risikogruppe for Covid-19 eller er senior (65 år), kan du sætte medlemskab gratis i bero en periode.

imagermk9n.png Bero - Almindelige vilkår for bero

image24o9d.png Beroskema - Covid-19 Risikogruppe og senior (65 år)

I tvivlstilfælde skal du kunne bevise, at der uomtvisteligt er sket en bero-sætning med dato og kvittering fra SATS.

Hvis du har sat medlemskabet i bero efter, at vi har sendt den månedlige opkrævning til betalingsservice (ca. den 15. i hver måned), vil du blive opkrævet næste måneds betaling for medlemskabet. Denne betaling vil blive modregnet, når træningen genoptages.

Du kan sætte dit medlemskab i bero i op til fire måneder. Det er tilladt at have flere beroperiode på ét år, dog maksimalt fire måneder pr. beroperiode. 

Du kan sætte dit medlemskab i bero så ofte, du ønsker, dog maksimalt i en periode af fire måneder pr. gang. For hver bero-periode betales et gebyr efter SATS’ gældende takster (149 kr.). Den længde du vælger din beroperiode skal være, vil medlemskabet bliver forlænget i sidste ende af medlemskabet. 

Du kan registrere din opsigelse i nedenstående link: 

Opsigelsesdato kan tidligst være efter opsigelsesperioden (løbende måned + 1 måned). Du modtager en e-mail, når opsigelsen er registreret. Hvis du ikke modtager en bekræftelse indenfor 14 dage efter din opsigelse, skal du kontakte SATS.

Du kan naturligvis annullere din opsigelse. Dette skal ske ved personlig henvendelse i et SATS center eller via e-mail til SATS’ medlemsservice.

Ved opsigelse af et årsmedlemskab før aftaleperiodens udløb, refunderes beløbet for de uudnyttede måneder. Ved opsigelsen af et periodemedlemskab opkræves du et gebyr efter gældende takster. Du kan se de gældende takster i vores medlemsvilkår.
Opsigelsen skal ske ved personlig henvendelse i et af vores centre, via brev, eller via e-mail til SATS’ medlemsservice.

Kom og træn med os indendørs, udendørs og derhjemme! 💙 Log ind på SATS-appen, og book din træning nu.

Brug vores chat, så får du det hurtigste svar! Du kan også gå til https://www.sats.com/medlemsservice/ her finder du også en masse god information!

Email

imageeen3.png  CHAT 

Chat med os

imagei1bzg.png TELEFON

VORES ÅBNINGSTIDER

Man-fre: 09:00-14:00
Lør-sønLukket

image5w9ya.png E-mail

Send e-mail