Information om genåbningen

Vi har fulgt udviklingen tæt og handlet ud fra anbefalinger, der er blevet givet fra myndighederne for at undgå yderligere spredning af COVID-19. Efter regeringens seneste udmelding blev alle vores centre åbnet den 11. juni 2020, kl. 12.00.

Ja. Den danske regering har gennem hele Corona-perioden været meget opmærksomme på smitterisikoen i forskellige henseender. Når de beslutter at åbne op for fitnesscentre, er det fordi, de er sikre på, at smitterisikoen ikke er lige så stor som tidligere.

Vi har et ansvar overfor jer som medarbejdere og vores medlemmer, og tager derfor alle de forbehold, vi kan, for at skabe en sikker træning og arbejdsplads.
Vores fokus er fremadrettet at gøre træning tilgængelig for alle, der ønsker at træne – om det er i centeret eller derhjemme med vores online træningsunivers. Hvis medlemmer ønsker at træne derhjemme, er det bestemt en mulighed hos os.

Vi har et ansvar overfor vores medarbejdere og medlemmer. Derfor har vi taget en masse forbehold for at mindske risikoen for smitte, og skabe en sikker træning samt arbejdsplads for alle, når vi åbner. Vi har samtidig gjort det muligt at se antal medlemmer i centeret direkte fra SATS appen. Alle centre har åbent som normalt og har taget følgende forbehold på operationelt plan:

 • Øget fokus på rengøring- og sikkerhedsrutiner.
 • Inddelte zoner med maks. antal personer per område i træningsarealerne.
 • Ensretning af gangarealer markeret med pile
 • Omklædningsrum er åbne, og hver andet skab er lukket af for at sikre afstand.
 • Bade er åbne, men sauna og damp er midlertidigt lukket.
 • Vi minimerer antallet af pladser på holdene og har afmærkninger på gulvet - dette for at sikre, at der er plads nok omkring alle i henhold til myndighedernes anbefalinger.
 • Noget udstyr bliver fjernet af hygiejnemæssige årsager (inklusiv boksehandsker, yogaudstyr, pulsmåling apparater og træningsmåtter) - medlemmer bedes medbringe egen.
 • Der vil være minimum 15 min. mellem hver time, for at sikre gode rengørings procedurer mellem holdene.
 • 2 meters afstand mellem alle maskiner – hver anden cardiomaskine (evt. andre maskiner) vil være lukket, hvis de står for tæt.
 • Visuelle guidelines er sat op for medlemmerne for at sikre afstand.
 • Alle skal anvende håndklæde under træning.

Dit almindelige medlemskab vil automatisk blive genaktiveret fra åbningsdagen.

Imagine_Betaling

Du kan sætte dit medlemskab i bero så ofte, du ønsker, dog maksimalt i en periode af fire måneder pr. gang. For hver bero-periode betales et gebyr efter SATS’ gældende takster (149 kr.). Du kan sætte dit medlemskab i bero ved at udfylde denne formular

I tvivlstilfælde skal du kunne bevise, at der uomtvisteligt er sket en bero-sætning med dato og kvittering fra Medlemsservice.

Alle PT medlemskaber vil automatisk blive genaktiveret, når vi åbner op fo personlig træning d. 12. juni. Du vil blive opkrævet for dit PT PBS medlemskab for perioden 12. juni - 31. juli sammen med dit medlemskab i perioden 11. juni - 31. juli. Du kan se en oversigt over dine betalinger i juni og juli her.

Vi åbner for personlig træning fredag den 12. juni og har i den forbindelse nogle forholdsregler:

 • Der vil være mulighed for udendørs træning – dette for at skabe en sikker træning
 • Medbring en fyldt vandflaske, håndklæde og egen måtte
 • Øget fokus på afstand - 2 meters afstand mellem PT og medlem
 • Undgå berøring og sprit af før, under og efter timen
 • Kommunikativ og visuel formidling af diverse øvelser

Vores personlige trænere vil tilpasse træningen til dig.

Vi åbner for holdtræning og holdbooking i næste uge og har i den forbindelse nogle forholdsregler:

 • Vi minimerer antallet af pladser på holdene og har afmærkninger på gulvet - dette for at sikre, at du får plads nok omkring dig i henhold til myndighedernes anbefalinger
 • Alt udstyr der benyttes på hold skal sprittes af før og efter brug
 • Noget udstyr bliver fjernet af hygiejnemæssige årsager (inklusiv boksehandsker, yogaudstyr, pulsmåling apperater og træningsmåtter).
 • Der vil være minimum 15 min. mellem hver time, for at sikre gode rengørings procedurer mellem holdene - det betyder også at holdene vil være X minutter kortere.
 • Medbring egen måtte og nødvendigt udstyr (eks. pulsmåler).
 • Planlæg din træning og book dig på holdet i god tid på sats.com eller via appen.

Vores førsteprioritet er at sikre en sikker og tryg åbning efter myndighedernes retningslinjer. Vi er også i gang med at tilbagekalde alle vores personlige trænere og instruktører, og vi arbejder på højtryk for at blive klar til igen at kunne tage imod alle vores fantastiske medlemmer. Vi udarbejder i denne uge holdplaner tilpasset de nye sikkerhedstiltag såsom pauser mellem timerne for rengøring m.fl. Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed omkring holdtræning og personlig træning, og vi vil løbende opdatere jer, så snart vi har ny information.

Hvis du har øget risiko for at blive smittet og fortsat ønsker at sætte dit medlemskab i bero, kan du udfylde denne formular

Vores førsteprioritet er at give alle en god og tryg træningsoplevelse. Få mere information om vores tiltag her.

Da vi åbnede vores træningscentre modtog du en SMS med et link, hvor du kunne registrere dig og dermed aktiverer dine 2 måneders gratis træning.
Du får det medlemskab der giver adgang til Region, Group Training. Medlemskabet giver adgang til hele regionen (Jylland, Fyn eller Sjælland + Malmø), i hele åbningstiden og inkl. holdtræning.

Hvis du valgte et gavekort som kompensation, så bliver beløbet automatisk sat ind på din medlemskonto... Du får altså ikke et fysisk gavekort. Det digitale gavekort er den 12. juni 2020 blevet lagt ind på din medlemskonto og er gyldigt frem til og med 11. juni 2021.
Du kan desværre ikke se balancen på vores hjemmeside, men kan få mere at vide i receptionen i dit center.

Gavekortet kan bruges nede i vores centre på vores store udvalg af tøj og produkter i centrene samt til delvis afregning af personlig træning og Boot Camp. Gavekortet kan ikke benyttes på vores webshop eller til betaling af dit medlemskontingent. Gavekortet kan ikke overdrages til andre personer.

Du har fået tre mails angående kompensation for dit medlemskab i perioden, hvor vi har haft lukket. Har du ikke modtaget disse mails, bedes du skrive os en mail på medlemsservice@sats.com, og vi vil naturligvis kompensere dig efter dine ønsker. ​

Mail 1:
Mandag d. 16/3 2020 blev der sendt en mail eller SMS ud til alle medlemmer, hvor vi informerede om kompensation for dagene den 12-25. marts. Fristen for valg af kompensation var fredag d. 20/3 2020 kl. 23.59. Foretog du ikke et aktivt valg inden tidsfristen, fik du automatisk tildelt et gavekort på 200 kr., som blev lagt ind på din medlemskonto. ​

Mail 2:
Mandag d. 30/3 2020 blev der sendt en mail eller SMS ud til alle medlemmer, hvor vi informerede om kompensation for perioden 26/3-8/5 2020. Fristen for valg af kompensation var fredag d. 3/4 2020 kl. 23.59. Foretog du ikke et aktivt valg inden tidsfristen, blev dit medlemskab automatisk ændret til et digitalt medlemskab.  ​

Mail 3:
Onsdag den 13/5 2020 blev der sendt en mail eller SMS ud til alle medlemmer, hvor vi informerede om kompensation for perioden 8/5 2020 og indtil vi åbner vores centre igen. I denne mail blev du informeret om, at dit medlemskab bliver sat i bero, så du ikke bliver trukket for den resterende periode. Selvom dit medlemskab er i bero, giver vi dig fuld adgang til vores online træningstilbud. Se vores store udvalg her. 

Ønsker du en anden kompensation for perioden frem til den 8/5 2020, kan du se dine valgmuligheder nedenfor og kontakte os med din ændring.  Se de forskellige muligheder for kompensation: ​

Gavekort: ​
Du har mulighed for at vælge, at få et gavekort, som er en engangskompensation for perioden 12/3 - 8/5 2020. Gavekortet sættes automatisk ind på din medlemskonto og kan bruges i shoppen i vores centre eller til delvis afregning af personlig træning og Boot Camp. ​

Det kan ikke bruges til betaling af dit medlemskontingent og heller ikke til online tjenester såsom online personlig træning eller vores webshop. Gavekortet er gyldigt i 1 år fra den dag, vi åbner vores centre. ​

Bero: ​
Du kan få sat dit medlemskab i bero, for perioden 12/3 - 8/5 2020. Ethvert medlemskontingent, som du allerede har betalt for i denne periode, modregnes på første faktura efter åbning af vores centre. Ønsker du at få pengene retur, kan du gøre det ved at sende en mail til medlemsservice@sats.com, hvor du oplyser dit medlemsnummer samt bankoplysninger til kontoen, hvortil pengene skal returneres.

Det er gratis at sætte sit medlemskab i bero for denne periode. Ønsker du dog at sætte dit medlemskab i bero i et bestemt tidsrum eller i en længere periode end vores centre er lukkede, kan dette gøres jf. vores generelle betingelser, hvor medlemskabet kan sættes i bero op til 4 måneder samt mod vores berogebyr af 149 DKK. 

Din opsigelsesperiode er blevet skubbet, så du kan benytte dine resterende træningsdage, nu hvor vi har åbent.

Hvis du opsagde dit medlemskab inden lukningen, kan du træne fra den 11. juni – 30. juni.

Hvis du opsagde dit medlemskab under lukningen, kan du træne fra den 11. juni – 31. juli. 

Ønsker du at fortryde din opsigelse, klik her.

Hvis du ønsker at fortryde din opsigelse, udfyld denne formular.
Vi er glade for, at du vil fortsætte din træningsrejse sammen med os.

Kom og træner med os indendørs, udendørs og derhjemme! 💙 Log ind på SATS-appen, og book din træning nu 👍🏻

Brug vores chat, så får du det hurtigste svar! Du kan også gå til https://www.sats.com/medlemsservice/ her finder du også en masse god information!

Email

imageeen3.png  CHAT 

Chat med os

imagei1bzg.png TELEFON

VORES ÅBNINGSTIDER

Man-fre: 09:00-14:00
Lør-sønLukket

image5w9ya.png E-mail

Send e-mail