Booking

Du kan tilmelde dig hold via vores tjek-in skærme i centrene eller via vores hjemmeside/app

Når du kommer ned i centret, skal du registrere dig ved fremmøde-computeren. Først kører du dit kort igennem, herefter skal du vælge, om du vil fremmøde til fitness eller til et hold. Når du har fået en kvittering udskrevet, er du fremmødt.

Du kan afmelde dig hold ved enten at møde personligt op i centret, gøre det i appen eller gøre det via hjemmesiden

Dette skal du senest 2 timer før holdstart.

Hvis du glemmer at afmelde dig 3 hold i løbet af en periode på 30 dage, kan du ikke booke hold i en periode på 14 dage. Du kan fortsat deltage på hold ved at møde op direkte i centret ved holdstart, såfremt der er en ledig plads på holdet. Du kan bare ikke booke i forvejen.

Det tæller ikke som et glemt fremmøde, hvis du står på ventelisten inden for én time før holdets start. 

Du skal komme senest 10 min før holdets start for at sikre din plads. Årsagen til dette er, at vi kører ventelister 10 min før holdstart.

Du kan booke hold 3 uger frem i tiden. 

Hvis et hold er fyldt, kan du skrive dig på ventelisten. Vi sender dig en notifikation i appen eller en e-mail, når du får en plads på timen (husk at aktivere push beskeder i appen og have din rigtige e-mailadresse registreret hos os).


Ventelisten opdateres løbende og du vil se på din booking, hvilken plads på ventelisten du har. Så snart nogen afmelder sig holdet, rykker du op på listen.

Det kan være fordi, at du har et begrænset medlemskab og forsøger, at booke et hold udenfor den periode dit medlemskab gælder. Det kan også være fordi, at holdet kræver et specielt medlemskab eksempelvis vores Boot Camp forløb. 

Adresse

Øster Allé 42, 5. sal

2100 København Ø

Kontakt Medlemsservice over e-mail

Vi vil svare på din henvendelse inden for 3 arbejdsdage

Medlemsservice

Åbningstider:

Mandag-torsdag
kl. 08.00 – 16.00

Fredag
kl. 09.00 – 12.00

Telefonnummer 82 22 22 10