Betaling

Det er til enhver tid muligt at betale forud nede dit center, hvis du allerede ved, at du ikke er hjemme til næste betaling. Hvis du skulle have et gammelt indbetalingskort liggende derhjemme, kan du også tage det og betale med det. Det er muligt at ændre i beløbet ved overførelsen.

Du har 3 forskellige betalingsmuligheder. Du kan enten vælge at betale automatisk via betalingsservice. Det koster 9,75 kr. i gebyr. Du har også mulighed for at betale via indbetalingskort. Her ligger der er et gebyr på 39 kr. For at undgå et gebyr har du naturligvis også mulighed for at betale nede i et af vores centre senest den 14. i måneden for næste måneds kontingent. 

Hvis du betaler via et indbetalingskort koster det 39 kr. ekstra for denne service. Du kan til enhver tid undgå gebyret ved at betale senest den 14. i måneden for næste måneds kontingent nede i et af SATS’s centre

Vi kan kun anmode din bank om en betalingsservice aftale. Din bank kan rent faktisk være helt op til 8 uger om at få godkendt din betalingsservice aftale. Dette er dit eget ansvar at sikre.

Det kan derfor enten være fordi, at banken endnu ikke har fået godkendt din betalingsservice aftale eller din bank har godkendt aftalen efter, at vi har dannet den månedlige opkrævning (dette sker ca. den 15. i hver måned).

Såfremt du ikke har fået betalt medlemskabet til tiden, vil der den 14. i måneden samt 28. i måneden blive pålagt et rykkergebyr på 100 kr.

Du kan til enhver tid ændre betalingsoplysninger i centret ved personlig henvendelse. Vær blot opmærksom på, at vi danner opkrævninger den 15. i måneden. Hvis du derfor ændrer oplysninger efter, at vi har sendt opkrævningerne, skal du betale i centret.

Du kan nede i et SATS center ændre betaler for dit medlemskab.

Det er ofte fordi, at opkrævningen desværre er blevet afvist. Det kan være din bank eller en fejl fra dig. Hvis du er ude for dette, kontakter du blot centret og betaler ved personlig henvendelse. 

Du kan i stedet betale beløbet i centret ved næste træning (dog senest inden den 14. i måneden). Hvis du skulle have et gammelt indbetalingskort liggende, kan du også anvende dette. 

Hvis du har betalt i centret efter, at vi har dannet opkrævningen (dette sker ca. den 15. i måneden), har vi ikke kunne nå, at trække opkrævningen tilbage. Derfor har du modtaget et indbetalingskort.

Først bedes du tjekke i centret eller via SATS’ hjemmesiden om, vi har den korrekte adresse på dig. Hvis du fortsat ikke modtager post fra os, bedes du kontakte PostNord. 

Hvis vi ikke har modtaget betaling for dit medlemskab inden den 14. eller 28. i måneden, er du blevet pålagt et rykkergebyr på 100 kr. Du kan betale i dit center eller via indbetalingskort.

Hvis du har ændret medlemskabet efter, at vi har dannet den månedlige opkrævning (dette sker ca. den 15. i måneden), har vi ikke haft mulighed for, at ændre opkrævningen. Hvis du betaler for meget, vil dette blive modregnet din næste faktura. Du har naturligvis også mulighed for, at gå ned i centret og betale. 

Som en ekstra service sender vi den 21. i måneden en mail ud med overskrift ’cashcollection’, hvor vi gør opmærksom på den manglende betaling. Mailen sendes ud, inden du bliver pålagt 2. rykkergebyr, så du har mulighed for at undgå gebyret. 

Den 28. i måneden vil du blive pålagt 2. rykkergebyr, såfremt vi ikke har modtaget betalingen for måneden. Det indeholder også en inkassovarsling, som vi informerer dig om således, at du kan undgå, at sagen går videre. 

14 dage efter at vi har sendt 2. rykkergebyr (dette sker den 28. i måneden), vil sagen blive overdraget til vores inkasso firma såfremt, at vi fortsat ikke har modtaget betalingen for medlemskabet.

Hej, hvis du har brug for hurtig hjælp, er det nemt at kontakte os via telefon.

Telefon og e-mail

imagerw3ao.png Åbningstider:

Man-tors: 08:00–16:00
Fre: 09:00–12:00
Lør-søn: Lukket

 

Vi svarer på din e-mail, så snart vi kan. Ved høj efterspørgsel kan du forvente en længere responstid end 2 arbejdsdage.

Kontakt e-mail: medlemsservice@sats.com

Telefonnummer 82 22 22 10