Betaling

Din juli-faktura ser anderledes ud! Afhængigt af hvilke kompensationsmuligheder, du valgte for den periode, vores centre er blevet lukket på grund af Covid-19, vil det beløb, du betaler i juli, afvige fra det, du normalt betaler. Summen på fakturaen skal stadig være korrekt. Se oversigt nedenfor, hvor vi forsøger at forklare, hvad du skal betale*

 

Dette er hvad din juli opkrævning er dækkende over 

Såfremt du har en positiv saldo hos os, vil den positive saldo blive modregnet og du kan dermed blive opkrævet et reduceret beløb. 

image4ska.png


*Bemærk, at ikke alle faktorer er inkluderet i beskrivelsen ovenfor, men vil dække de fleste af vores medlemmer. Hvis du er har personlig træning og betaler via betalingsservice, vil du blive opkrævet for perioden 12. juni - 31. juli sammen med dit medlemskab i perioden 11. juni - 31. juli.

For at undgå et gebyr har du naturligvis mulighed for at tilmelde dig automatisk kortbetaling online på Mine indstillinger og herefter vælger Betaling.

imagex2p4k.png Mine indstillinger

Vi tilbyder også automatisk betaling via betalingsservice, dette koster 9,75 kr. i gebyr. Du har også mulighed for at betale via indbetalingskort, her ligger der er et gebyr af 39 kr. 

Du har 3 forskellige betalingsmuligheder.

For at undgå et gebyr har du naturligvis mulighed for at tilmelde dig automatisk kortbetaling online på Mine indstillinger og herefter vælger Betaling.

imagemnpua.png Mine indstillinger

Alternativt kan enten vælge at betale automatisk via betalingsservice, dette koster 9,75 kr. i gebyr. Du har også mulighed for at betale via indbetalingskort, her ligger der er et gebyr af 39 kr. 

Såfremt du ikke har fået betalt medlemskabet til tiden, vil der den 14. i måneden samt 28. i måneden blive pålagt et rykkergebyr på 100 kr.

Du kan se dine seneste faktura online via Mine sider.

images7x06.png Mine sider

Det er til enhver tid muligt at betale forud nede I dit SATS center, hvis du allerede nu ved, at du ikke er hjemme til næste betaling. Hvis du skulle have et gammelt indbetalingskort liggende derhjemme, kan du også betale ved brug af dette. Det er muligt at ændre i beløbet ved overførelsen, så betaling stemmer overens med opkrævning.

Hvis du betaler via et indbetalingskort koster det 39 kr. ekstra for denne service. Du kan til enhver tid undgå gebyret ved at tilmelde dig automatisk kortbetaling online på Mine indstillinger og herefter vælger Betaling.

image31oyu.png Mine indstillinger

Vi kan kun anmode din bank om en aktiv betalingsservice aftale. Din bank kan rent faktisk være helt op til 8 uger om at få godkendt din betalingsservice aftale. Dette er dit eget ansvar at sikre din betalingsservice aftale er aktiv herunder altid betale rettidigt for dit medlemskab.

Grunden til at vi ikke har trukket opkrævning via betalingsservice kan derfor enten være fordi, at banken endnu ikke har fået godkendt din betalingsservice aftale eller din bank har godkendt aftalen efter, at vi har dannet den månedlige opkrævning (dette sker ca. den 15. i indeværende måned, for kommende måned opkrævning).

Du kan til enhver tid ændre betalingsoplysninger online på Mine indstillinger og herefter vælger Betaling.

imageotb9m.png Mine indstillinger

Du kan også ændre din betalingsservice aftale ved personlig henvendelse, i et af vores centre. Vær blot opmærksom på, at vi danner opkrævninger den 15. i måneden. Hvis du derfor ændrer oplysninger efter, at vi har sendt opkrævningerne vil du for kommende måned, blive opkrævet ved brug af din tidligere betalingsform.

Du kan nede i et SATS center ændre betaler for dit medlemskab.

Hvis du har ændret medlemskabet efter, at vi har dannet den månedlige opkrævning for kommende måned (dette sker den 15. i indeværende måned), har vi desværre ikke mulighed for, at ændre beløbet i opkrævningen. Hvis du betaler for meget, vil dette blive modregnet din næste faktura.

Det er ofte fordi, at opkrævningen desværre er blevet afvist i din bank. Dette kan være din bank eller en fejl fra dig. Hvis du er ude for dette, kontakter du blot centret og betaler ved personlig henvendelse, senest d. 13 i indeværende måned.

Du kan i stedet betale beløbet i centret ved næste træning (dog senest inden den 13. i måneden). Hvis du skulle have et gammelt indbetalingskort liggende, kan du også anvende dette.

Hvis du har betalt i centret efter, at vi har dannet opkrævningen (dette sker den 15. i måneden), kan vi desværre ikke nå, at trække opkrævningen tilbage. Derfor har du modtaget et indbetalingskort.

Først bedes du tjekke via SATS’ hjemmeside om, vi har den korrekte adresse på dig. Dette gør du ved at logge ind på Mine indstillinger og vælge Profil, hvor du altid kan rette dine persondetaljer.

imagefm7h8.png Mine indstillinger

Hvis du fortsat ikke modtager post fra os, bedes du kontakte Post Nord.

Vi skal senest have modtaget din betaling d. 13 i indeværende måned. Hvis denne ikke er modtaget rettidigt vil der d. 14. samt 28. i måneden blive pålagt et rykkergebyr af 100 kr. for sen betaling.
Du kan altid betale i et af vores centre eller ved fremsendt indbetalingskort. Du bedes blot være opmærksom på at ved betaling via et indbetalingskort går det som regel 2-3 bank dage inden vi har modtaget og registreret din betaling.

Som en ekstra service sender vi den 21. i måneden en mail ud med overskrift ’cashcollection’, hvor vi gør opmærksom på den manglende betaling. Mailen sendes ud, inden du bliver pålagt 2. rykkergebyr, så du har mulighed for at undgå gebyret. 

Den 28. i måneden vil du blive pålagt 2. rykkergebyr, såfremt vi ikke har modtaget betalingen for måneden. Det indeholder også en inkassovarsling, som vi informerer dig om således, at du kan undgå, at sagen går videre. 

14 dage efter at vi har sendt 2. rykkergebyr (dette sker den 28. i måneden), vil sagen blive overdraget til vores inkasso firma såfremt, at vi fortsat ikke har modtaget betalingen for medlemskabet.

Kom og træn med os indendørs, udendørs og derhjemme! 💙 Log ind på SATS-appen, og book din træning nu.

Brug vores chat, så får du det hurtigste svar! Du kan også gå til https://www.sats.com/medlemsservice/ her finder du også en masse god information!

Email

imageeen3.png  CHAT 

Chat med os

imagei1bzg.png TELEFON

+4582222210

VORES ÅBNINGSTIDER
Man-fre: 09:00-15:30
Lør-søn: Lukket

 

image5w9ya.png E-mail

Send e-mail