Betaling

Det er til enhver tid muligt at betale forud nede I dit SATS center, hvis du allerede nu ved, at du ikke er hjemme til næste betaling. Hvis du skulle have et gammelt indbetalingskort liggende derhjemme, kan du også betale ved brug af dette. Det er muligt at ændre i beløbet ved overførelsen, så betaling stemmer overens med opkrævning.

Du har 3 forskellige betalingsmuligheder. Du kan enten vælge at betale automatisk via betalingsservice, dette koster 9,75 kr. i gebyr. Du har også mulighed for at betale via indbetalingskort, her ligger der er et gebyr af 39 kr. For at undgå et gebyr har du naturligvis også mulighed for at tilmelde dig automatisk kortbetaling online på Mine sider, vælger Mine indstillinger og herefter vælger Betaling.

Hvis du betaler via et indbetalingskort koster det 39 kr. ekstra for denne service. Du kan til enhver tid undgå gebyret ved at tilmelde dig automatisk kortbetaling online på Mine sider, vælger Mine indstillinger og herefter vælger Betaling.

Vi kan kun anmode din bank om en aktiv betalingsservice aftale. Din bank kan rent faktisk være helt op til 8 uger om at få godkendt din betalingsservice aftale. Dette er dit eget ansvar at sikre din betalingsservice aftale er aktiv herunder altid betale rettidigt for dit medlemskab.

Grunden til at vi ikke har trukket opkrævning via betalingsservice kan derfor enten være fordi, at banken endnu ikke har fået godkendt din betalingsservice aftale eller din bank har godkendt aftalen efter, at vi har dannet den månedlige opkrævning (dette sker ca. den 15. i indeværende måned, for kommende måned opkrævning).

Såfremt du ikke har fået betalt medlemskabet til tiden, vil der den 14. i måneden samt 28. i måneden blive pålagt et rykkergebyr på 100 kr.

Du kan til enhver tid ændre betalingsoplysninger onlinepå Mine sider, vælger Mine indstillinger og herefter vælger Betaling. Du kan også ændre din betalingsservice aftale ved personlig henvendelse, i et af vores centre. Vær blot opmærksom på, at vi danner opkrævninger den 15. i måneden. Hvis du derfor ændrer oplysninger efter, at vi har sendt opkrævningerne vil du for kommende måned, blive opkrævet ved brug af din tidligere betalingsform.

Du kan nede i et SATS center ændre betaler for dit medlemskab.

Det er ofte fordi, at opkrævningen desværre er blevet afvist i din bank. Dette kan være din bank eller en fejl fra dig. Hvis du er ude for dette, kontakter du blot centret og betaler ved personlig henvendelse, senest d. 13 i indeværende måned.

Du kan i stedet betale beløbet i centret ved næste træning (dog senest inden den 13. i måneden). Hvis du skulle have et gammelt indbetalingskort liggende, kan du også anvende dette.

Hvis du har betalt i centret efter, at vi har dannet opkrævningen (dette sker den 15. i måneden), kan vi desværre ikke nå, at trække opkrævningen tilbage. Derfor har du modtaget et indbetalingskort.

Først bedes du tjekke via SATS’ hjemmeside om, vi har den korrekte adresse på dig. Dette gør du ved at logge ind og vælge Mine sider, herefter Mine indstillinger og til sidst vælge Profil, hvor du altid kan rette dine persondetaljer.
Hvis du fortsat ikke modtager post fra os, bedes du kontakte Post Nord.

Vi skal senest have modtaget din betaling d. 13 i indeværende måned. Hvis denne ikke er modtaget rettidigt vil der d. 14. samt 28. i måneden blive pålagt et rykkergebyr af 100 kr. for sen betaling.
Du kan altid betale i et af vores centre eller ved fremsendt indbetalingskort. Du bedes blot være opmærksom på at ved betaling via et indbetalingskort går det som regel 2-3 bank dage inden vi har modtaget og registreret din betaling.

Hvis du har ændret medlemskabet efter, at vi har dannet den månedlige opkrævning for kommende måned (dette sker den 15. i indeværende måned), har vi desværre ikke mulighed for, at ændre beløbet i opkrævningen. Hvis du betaler for meget, vil dette blive modregnet din næste faktura.

Som en ekstra service sender vi den 21. i måneden en mail ud med overskrift ’cashcollection’, hvor vi gør opmærksom på den manglende betaling. Mailen sendes ud, inden du bliver pålagt 2. rykkergebyr, så du har mulighed for at undgå gebyret. 

Den 28. i måneden vil du blive pålagt 2. rykkergebyr, såfremt vi ikke har modtaget betalingen for måneden. Det indeholder også en inkassovarsling, som vi informerer dig om således, at du kan undgå, at sagen går videre. 

14 dage efter at vi har sendt 2. rykkergebyr (dette sker den 28. i måneden), vil sagen blive overdraget til vores inkasso firma såfremt, at vi fortsat ikke har modtaget betalingen for medlemskabet.

Kære medlem, alle vores centre er lukket for tiden 💙Vi beder om forståelse for vores lange svar tid, som på nuværende tidspunkt er 3 uger. Vi lover dig et svar! Husk, at du kan træne med os digitalt på https://www.sats.com/traening/online-training/ 💪💙

Chat, telefon og email

image25ccj.png Chat

Chat med os

Man-fre: 13:00-15:00
Lør-søn: Lukket
1. juni: Lukket
5. juni: Lukket

imagerw3ao.png Telefon

MIDLERTIDIG LUKKET

82 22 22 10

imagepena.png E-mail

medlemsservice@sats.com

Bero eller opsigelse?
Har du spørgsmål om bero eller opsigelse og ønsker hurtigere svar, på norsk? Kontakt os via kontaktformularen her