PT Start

For at du kan få den bedst mulige start på dit medlemskab, giver vi dig en time (55 minutter) med en personlig træner (PT).

Kickstart dit medlemskab 

Med PT Start får du professionel anbefalinger til, hvordan du skal træne for at opnå dine mål på den bedste måde og komme godt i gang med din træning. 

Hvis du ikke har benyttet din PT Start, kan du booke den via vores app.

Træning efter dine behov… 

For at din PT skal kunne give dig en personligt tilpasset træningsplan, er det vigtigt, at din PT lærer dig at kende samt finder ud af, hvorfor du gerne vil træne hos os. PT Start-timen starter derfor på kontoret, hvor du og din PT diskuterer dine behov og dine målsætninger. I skal sammen fastsætte både kort- og langsigtede mål for din træning. 

…og forudsætninger 

Derefter går I ud i træningslokalet. Afhængigt af hvordan dine behov og dine målsætninger er, gennemgår I forskellige former for screening. En screening indebærer, at din PT tester din balance, bevægelighed, holdning, torsoens stabilitet, styrke samt kondition. Du kommer også til at lave målrettede øvelser sammen med din PT, for at du kan opleve forskellen på at træne alene og træne sammen med en PT.  

Personlig træningsplan 

Tilbage på kontoret opsummerer din PT de oplysninger, der er kommet frem i løbet at PT-timen, og kommer derefter med en kvalificeret anbefaling til, hvad du skal gøre for at nå dine mål. 

Vores digitale værktøjer 

Som medlem hos SATS har du også adgang til vores digitale værktøjer. Ved hjælp af vores app og træningsdagbog kan du ganske nemt booke og holde styr på, registrere og kommentere alle dine træningspas, både og uden for SATS. 

Vores professionelle personlige trænere 

Vores personlige trænere har licens fra en godkendt PT-uddannelse og holder et meget højt fagligt niveau. Vi fokuserer på kompetencer inden for pædagogik og coaching, og vi tager altid hensyn til dine personlige behov og ønsker. Alt sammen for at mødet med vores personlige trænere skal blive så positivt som muligt.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Vores udvalg


;