Derfor lykkes det for dig hos os

Hos SATS ønsker vi, at du skal få en træningsoplevelse ud over det sædvanlige, og at du hver uge kan nyde godt af den følelse af overskud og glæde, man får efter en god træning.

Forskning viser, at personer som træner, har det bedre, er stærkere, lykkeligere og mere positive. Derfor glæder det os at kunne tilbyde et af markedets mest populære og udviklede træningskoncepter og samtidig inspirere en halv million mennesker i hele Norden til at træne regelmæssigt. Hver dag arbejder vi for at realisere visionen om, at så mange som muligt kan leve et aktivt liv og på denne måde også blive sundere og mere tilfredse. 

VI HJÆLPER DIG MED AT NÅ DINE MÅL 

Vi tør godt at sige, at vi er eksperter i træning. Som markedsleder på nordisk plan med et innovativt, fleksibelt og komplet træningstilbud tiltrækker vi de bedste og mest inspirerende instruktører. Desuden satser vi på hele tiden at videreuddanne vores medarbejdere via SATS Academy og vores søsterselskab SAFE. Ung, senior, nybegynder eller øvet motionist? Hos os er alle velkomne! 

"SATS er mit andet hjem – med verdens sødeste personale." – Caroline Sollermark

VI TILBYDER EN BRED VIFTE AF TRÆNING MED FLEKSIBLE MEDLEMSKABER 

Vi ved, at det kan være vanskeligt at nå at komme til træning, uanset hvor meget man gerne vil. Derfor gør vi det så nemt som muligt for dig at træne. Hos os kan du skræddersy dit medlemskab, helt efter dine egne ønsker og behov. Og du betaler kun for den træning, som du vil have. 

Med flest træningscentre i hele Norden og med markedets bredeste udbud af træning kan du garanteret finde noget, der passer til dig. Hvis du har svært ved at nå frem til nogle af vores træningscentre, kan du ganske enkelt træne onlineMed vores unikke træningskoncepter kan du skærpe formen yderligere. Vores nyeste koncepter Build’n BurnRock the Bike og Pure StrengthGRAVITY og Boot Camps tilbyder vi udfordrende og sjov træning med garanterede resultater!   

I vores app kan du nemt planlægge, effektivisere og følge op på din træning – både i og uden for træningscentret. Hos SATS vil du som ny medlem få en gratis PT Start – en session med en personlig træner, der hjælper dig med at kickstarte din træning og få kommet godt i gang med god træningsrutine. 

Hos os er hele familien velkommen!

VI ER FØRST MED DET NYESTE 

Træning skal være både udfordrende og sjovt! Derfor opdaterer vi hele tiden vores træningsudbud med inspiration fra de nyeste trends.  

"Hvis det ikke var for SATS' medarbejdere, så ville jeg hele tiden træne på samme måde. Jeg sætter virkelig pris på den inspiration og de tip, jeg får til, hvordan jeg kan forny og forbedre min træning." – Mickael Turesson

Velkommen til SATS!

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem