Hvordan bliver jeg SATS beta-tester?

Vi er begejstrede over at kunne fortælle, at vi starter et beta-program for SATS-mobil-appen.

Følg vejledningen for at deltage. Vi værdsætter din hjælp med at gøre SATS-appen så god som mulig.

HVAD ER SATS BETA-PROGRAMMET?

Hvis du tilmelder dig som beta-tester af SATS-appen, vil du modtage de tidlige versioner af vores nye app-releases, før vi ruller dem ud til alle andre. Dette er virkelig nyttigt, fordi det gør os i stand til at finde fejl, der måske kan resultere i programnedbrud, før vi sender den pågældende app-release ud til alle vores brugere i de nordiske lande.

Beta-brugerne vil modtage de nye versioner af appen ca. to uger før, vi ruller dem ud til andre medlemmer. I dag er beta-programmet kun tilgængeligt for iOS-brugere.

FÅR JEG ADGANG TIL NYE FUNKTIONER?

Ja, ud over programrettelser vedrørende eksisterende funktioner vil vi sandsynligvis også afprøve nye funktioner i dette program. Dog vil nogle nye funktioner muligvis blive rullet gradvist ud til alle brugere.

SKAL JEG GØRE NOGET SÆRLIGT FOR AT TESTE APPEN?

Nej, du skal blot bruge appen på samme måde, som du normalt bruger den, og rapportere eventuelle fejl, som du finder. 

HVORDAN TILMELDER JEG MIG?

For at tilmelde dig beta-programmet skal du blot klikke på linket nedenfor via den iPhone, som du vil installere beta-versionen på. BEMÆRK: Der er en begrænsning på det antal beta-brugere, som vi kan have på et vilkårligt tidspunkt på iOS. Af og til vil vi fjerne inaktive brugere, så hvis der er fyldt på nuværende tidspunkt, kan du prøve igen senere. Dette betyder også, at hvis du bliver inaktiv som bruger, vil vi muligvis fjerne dig fra beta-programmet.

iOS Beta – tilmelding

Via dette link kan du downloade TestFlight-appen. Via TestFlight-appen kan du derefter downloade nye versioner af SATS-appen, sende fejlrapporter osv.

HVORDAN KAN JEG STOPPE SOM BETA-TESTER?

Du skal blot vælge SATS i TestFlight-appen og derefter klikke på "Stop Testing". Dette vil øjeblikkeligt fjerne dig fra beta-programmet.

KAN JEG FJERNES FRA AT MODTAGE E-MAILS, HVER GANG DER ER EN NY VERSION?

TestFlight vil som standard udsende en e-mail, når en ny version af appen er klar til test. Hvis du ikke ønsker disse e-mails, skal du åbne TestFlight, vælge SATS og derefter gå til "Notifications". Her kan du vælge, om du ønsker at modtage notifikationer vedrørende nye versioner af appen via e-mail, mobil-notifikationer eller slet ikke nogen notifikationer.

JEG HAR FUNDET EN FEJL, HVORDAN RAPPORTERER JEG DEN?

TestFlight indeholder et link til "Send Beta Feedback". Hvis du klikker på det, kan du sende en e-mail, hvor du kan beskrive problemet. Vi vil ikke besvare individuelle fejlrapporter, men alle fejl vil blive videresendt til det rigtige team, og vi vil gøre vores bedste for at rette dem. Og jo mere detaljeret din fejlrapport er, jo større er chancen for, at vi kan genskabe fejlen og rette den. I nogle tilfælde vil vi måske svare og bede om yderligere oplysninger.

DER ER FEJL I DEN NYESTE VERSION AF APPEN, HVORDAN FÅR JEG EN STABIL VERSION?

I nogle tilfælde vil du opleve, at der er fejl i de nyeste versioner. Hvis du kommer ud for dette, bedes du informere os om problemet ved at rapportere det. Alligevel bør du være i stand til fortsat at bruge tjenesterne i SATS-appen. For at kunne gøre dette kan du installere en tidligere version af SATS-appen. Vælg SATS-appen i TestFlight, og klik derefter på "Previous Builds". Her kan du vælge og installere en tidligere version af SATS-appen. 

 

Tak, fordi du hjælper os med at gøre SATS-appen så god som muligt!