Digitale tjenester

Dine resultater er vigtige for os. Derfor giver vi dig digitale redskaber, for at du på den bedst mulige måde kan opnå effekt af din træning og løfte dine træningsresultater til nye niveauer.

Med vores digitale tjenester kan du booke holdtræning og holde styr på din træning ved hjælp af træningsdagbogen. Vores digitale tjenester indgår i alle vore medlemskaber. For at få adgang til vores digitale redskaber skal du logge på sats.com eller downloade vores app. GRATIS FOR DIG, SOM ER MEDLEM!

Som medlem hos SATS er det helt enkelt at booke hold, uanset hvor du befinder dig – på vores hjemmeside, i vores app eller på fremmødeskærmene i vores centre. Du kan nemt filtrere dine søgeresultater på centre, ugedag, klokkeslæt, holdttype og instruktør. 

Det er sjovere at træne, hvis man stiler mod et resultat. Ved at registrere dine resultater i træningsdagbogen kan du nemt gå tilbage og se, hvad og hvordan du har trænet tidligere. Med træningsdagbogen kan du holde styr på, registrere og kommentere alle dine træningspas, både og uden for SATS. Fastsæt personlige mål, såsom at løbe 10 km på under en time, og tast dine fremskridt ind efter hvert træningspas. Øger garanteret din motivation! 

I SATS-appen kan du både booke holdtræning og angive, hvilke hold der er dine favorithold. På baggrund af hvordan du plejer at træne, giver vi dig tip til nye hold, som vi tror, at du vil synes om. I appen kan du også se din træningshistorik, søge på træningscentre og tilføje din egen træning, f.eks. hvis du har løbet en tur i det fri. Via appen kan du desuden modtage en push-meddelelse, hvis du står på venteliste til et hold, og du er gået fra en plads i køen til at få en plads på holdet. For at du aldrig igen skal gå glip af et hold, kan du vælge, at appen automatisk skal tilføje alle dine bookede hold til din kalender i mobiltelefonen. 

SATS-appen fås til både iPhone og Android, og du kan downloade den her. Appen opdateres løbende, for at din oplevelse bliver så god som muligt. 

*For at du kan benytte appen til iPhone, kræves iOS6 eller nyere version. 

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

;