Diamond-pakken

I SATS tilbyder vi tillægsmedlemskabet Diamond, som er for dig, der gerne vil slippe for selv at medbringe et håndklæde til træningen – og for dig som gerne vil forkæles med en nutritionpakke samt eget skab.

Diamond

Med Diamond-pakken får du det ekstra, som gør din træning nemmere for dig.

Du får dit eget skab i omklædningsrummet i dit stamcenter, som stilles til rådighed for kun dig. Du har mulighed for at få dit navn på skabet - men det er helt op til dig. I vores center KBH - Adelgade gælder det ikke for mænd, men til dem tilbyder vi i stedet adgang til en særlig VIP-afdeling med ekstra store skabe, separat sauna og dampbad, et lounge-område, hvor du kan tage et velfortjent hvil efter en effektiv træning og en masse andre fordele.

Du kan dagligt - uanset hvilket center du træner i - låne et frisk håndklæde og vælge to valgfrie produkter fra vores nutrition package (proteinbarer og shakes, pre-workout samt andre drikkevarer).

Du kan tilkøbe Diamond-pakken til dit medlemskab for 500 kr/mnd.

Diamond Exclusive

Diamond Exclusive er det mest eksklusive tillægsmedlemskab, vi tilbyder, og det er kun et begrænset antal af medlemmer, der kan få medlemskabet. Tilbydes kun i SATS KBH - Nygårdsvej.

Med Diamond Exclusive får du følgende:

  • Adgang til den separate omklædning på Nygårdsvej kun for Diamond Exclusive medlemmer med dit eget skab, som er ekstra stort og har easy access via en chip

  • Tag en ven med til træning hver gang (dog ikke på holdtræning)

  • To friske og rene håndklæder hver dag der bliver lagt direkte i dit skab

  • Særlige brusekabiner der kan aflukkes med døre

  • Separat sauna og dampbad adskilt til damer og herrer

  • Gratis sol i det solarium der kun er adgang til for Diamond Exclusive medlemmer

  • Mulighed for parkering på pladserne foran SATS Nygårdsvej i op til 2 timer (såfremt der er ledige p-pladser)

  • To valgfrie produkter fra vores nutrition package pr. dag

Et Diamond Exclusive medlemskab koster 1.499 kr./md. og du kan ansøge om det ved at skrive til diamond.exclusive@sats.com. Spørg i receptionen, hvis du ønsker at høre nærmere. Dette medlemskab kan ikke sættes i bero , overdrages eller udlånes.