Børn og unge

I SATS tilbyder vi medlemskaber til børn og unge i alderen 7-17 år.

SATS Junior - 7-10 år

Har du børn i alderen 7-10 år, kan du tegne dem et SATS Junior medlemskab, som giver dem adgang til at træne på vores specielle juniorhold. Her får dine børn en både sjov og tempofyldt oplevelse, mens du selv har mulighed for at træne.

SATS Junior (7-10) får 50% rabat på alle typer medlemskaber, og juniorhold udbydes i udvalgte centre. Du kan på vores holdbooker finde det juniorhold, som er nærmest dig. 

Medlemskabet kan kun oprettes i et af vores træningscentre. Når medlemskabet tegnes i receptionen, skal en forælder eller værge skrive under på kontrakten. 

SATS Together - 11-14 år

SATS Together tilbydes for børn og unge i alderen 11-14 år og giver adgang til træning i træningsområdet, i de fleste hold* samt på specielle Junior hold. Det er dig, der som forælder/værge tegner medlemskabet for dit barn, som på denne måde kan træne enten sammen med dig eller alternativt sammen med en anden voksen, der er godkendt af dig. Medlemskabet kan tegnes den dag, hvor barnet fylder 11 år og frem til den dag, hvor barnet fylder 15 år. 

SATS Together får 50% rabat på alle typer medlemskaber.

Medlemskabet kan kun oprettes i et af vores træningscentre. Når medlemskabet tegnes i receptionen, skal en forælder eller værge skrive under på kontrakten. Inden første træning skal barnet i selskab med en forældre/værge deltage i et obligatorisk møde med en personlig træner (PT Start). Barnet må ikke opholde sig i funktionelle- eller frivægtområder.

*SATS Together giver adgang til de fleste hold på nær Hot-timer. For cykeltimer bør deltageren være mindst 150 høj for at kunne benytte udstyret. 

SATS Youth 15-18 år

Unge mellem 15 og 18 kan oprette et SATS Youth medlemskab. Med dette medlemsskab kan du eller dit barn træne på egen hånd eller på hold.

SATS Youth får 20% rabat på alle typer medlemskaber.

Medlemskabet kan kun oprettes i et af vores træningscentre. Når medlemskabet tegnes i receptionen, skal en forælder eller værge skrive under på kontrakten.