Crossworkout nybegynder: TEAM WORKOUT - Blog
Til sats.com
Bliv medlem

Crossworkout nybegynder: TEAM WORKOUT

Varighed: Maks 30 min. Tag en eller to venner med og udfør træningen sammen. Fordel antal gentagelser. Hvordan I disponerer tiden, er op til jer selv. I kan vælge at køre én øvelse ad gangen og lave den færdig sammen, eller dele den op i flere runder.

SATS
SATS
06. januar 2020

Boxjump

Antal: 50 stk.

Vigtigt at tænke på: Hav en stabil kasse, et stabilt underlag og gode, stabile sko. Hop op på boksen og gå kontrolleret ned igen. Brug ikke for høj en boks, det er bedre at hoppe ordentligt og rigtigt på en mindre boks og så øge højden derefter. Brug armene til at svinge dig op.

Typiske fejl: At man ikke hopper med parallelle fødder. At man kaster sig ned fra boksen. En typisk fejl er også, at man ikke hopper langt nok ind på boksen og lander på kanten af boksen.

Mountain Climbers

Antal: 75 stk.

Vigtigt at tænke på: Spænd op i maven og gør det i det tempo som du har det godt med. Hav en jævn belastning på begge hænder, og skub ordentligt fra med armene. Hav hellere en lidt krum ryg end en med svaj.

Typiske fejl: At man ikke læner sig nok fremover, at man ikke spænder i mave og ryg, så ryggen falder lidt sammen i øvelsen.

Wallball

Antall: 75 stk.

Vigtigt at tænke på: Hold blikket fast på det sted, du vil have, at bolden skal ramme væggen. Hold bolden ind til brystkassen og kast med begge hænder.

Typiske fejl: Bøjet ryg, at man laver underhåndskast og at blikket ikke er fastlåst samme sted.

Roning

Distance: 1500 meter

Vigtigt at tænke på: Ro med hele kroppen, koordinér ben og arme så der trækkes samtidig. Brug hele bevægelsesbanen og træk ind mod mellemgulvet.

Typiske fejl: For korte tag eller at du trækker så hårdt, at fødderne bremser mod remmene. En typisk fejl er også at holde albuerne for bredt, eller at man rammer med håndtaget for langt nede på maven. Kun at arbejde med arme og ben, men i denne øvelse skal ryg/mave også aktiveres.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Træning

Læs mere om Træning →