Crossworkout nybegynder: EMOM - Blog
Til sats.com
Bliv medlem

Crossworkout nybegynder: EMOM

Varighed: 20 min // ny øvelse starter hvert hele minut. Det betyder, at hvis du er færdig med en øvelse på 30 sekunder, har du 30 sekunders hvile før du starter en ny øvelse.

SATS
SATS
06. januar 2020

Kettlebell Pushpress

Antal: 6x2 (6 på hver side)

Vigtigt at tænke på: Hold kettlebell i hånden og hav en oprejst og ret holdning. Spænd i maven, bøj knæet en smule for at få mere kraft, pres fra startpositionen og hele vejen op til strakt arm. Håndfladen er vendt væk fra dig i toppen.

Typiske fejl: At du kun bøjer knæene i push-momentet, altså at du ikke bruger kraften fra core også. En typisk fejl er også ikke at gå hele vejen op, samt at man ikke holder en stabil startposition.

Gobletsquat

Antal: 15 stk.

Vigtigt at tænke på: Hold neutral ryg, og hold albuerne så de peger lige ud og hav en oprejst og stabil holdning. Spænd i maven og husk at presse knæene lidt ud, så de følger fodens retning (knæ skal ikke falde indad).

Typiske fejl: Bøjet ryg i startpositionen samt at knæene falder indad.

Walking lunges

Antal: 16 stk.

Vigtigt at tænke på: Hold balancen på forreste ben og træd et skridt tilbage, så du lander kontrolleret. Behold forreste knæ stabilt og stille gennem hele øvelsen.

Typiske fejl: Læner sig forover når man skal op igen fra startpositionen. Forreste knæ falder indad og at man ikke holder hoften strakt.

Kettlebell row

Antal: 10x2 (10 på hver side)

Vigtigt at tænke på: Hold en stabil ryg gennem hele øvelsen. Arbejd med skulderbladene.

Typiske fejl: Har bøjet ryg, roterer med overkroppen. Ikke holder knæ og hofter stabile og kun arbejder med armene.

Jeg ønsker at blive medlem!

Bliv medlem

Træning

Læs mere om Træning →