Træning - Kom i gang med træningen! | SATS
Til sats.com
Bliv medlem

Træning - Artikler, vejledninger og inspiration

Fysioterapeutens bedste råd til hjemmekontoret

2020 blev året hvor man havde møde med kollegaer siddende inde i klædeskabet, i sofaen med sin bærbar balanceret på en pude, på gulvet, i soveværelset eller ved køkkenbordet. Her fortæller fysioterapeuten dig dét, som din krop antageligt har forsøgt at fortælle dig siden marts.

Læs mere

Træning | FysioterapiFysioterapi

Har du smerter i ryggen, nakken eller måske i dit knæ? Her indsamler vi træningstips og råd til dig, der ønsker at forhindre skader, og for dig, der vil komme tilbage fra en skade.

Læs mere om Fysioterapi →

Motivation og mental træning

Læs mere om Motivation og mental træning →

Træning under og efter graviditet

Er du gravid eller har du lige fået en baby? Her finder du gode råd til, hvordan du træner sikkert og effektivt både under og efter graviditeten.

Læs mere om Træning under og efter graviditet →

Kom i gang med træning

Ønsker du at begynde at træne? Måske få lidt mere energi og en stærkere krop? På denne side finder du et væld af guider og artikler, som vi håber vil inspirere dig til at begynde at træne. Bare husk, at det ikke er muligt at læse for en sund krop, så når du er fyldt med viden og inspiration er det vigtigt, at du også begynder at gøre noget! Begynd i det små. Lyt til fitnesscentret, hvad der er den nemmeste time, de har.

Læs mere om Kom i gang med træning →

Yoga & Mobilitet

Her finder du guides og artikler med inspirerende indhold om yoga, og hvordan du kan få en bevægelig og smidig krop. Yoga handler om smidighed, styrke og kropskontrol, men også om at fjerne stress og negative tanker. Det gør denne træningsform perfekt i den hektiske verden, vi lever i. Vi håber, disse artikler kan hjælpe dig med at komme i gang.

Læs mere om Yoga & Mobilitet →

Vægttab

Ønsker du at tabe et par kilo? Vi hjælper dig med rigtig træning og kost, så du kan tabe dig og holde vægten på sigt.

Læs mere om Vægttab →

Konditionstræning

Vil du have en bedre kondition? Med den rette træning kan du blive både hurtigere og mere udholdende på kort tid. Her finder du al information og inspiration, du skal bruge.

Læs mere om Konditionstræning →

Styrketræning

Vil du blive stærkere og opbygge muskler? Her finder du inspirerende artikler, træningsprogrammer og tips til øvelser for dig, som godt kan lide styrketræning.

Læs mere om Styrketræning →