Vil du være instruktør?

Vi leder efter dig med glimt i øjet, god formidlingsevne og stor passion for at give andre en følelse af succes i forbindelse med træning.

Elsker du træning, og har du et brændende ønske om at gøre andre mennesker sundere og gladere?

I SATS arbejder vi hele tiden på at give vores medlemmer den bedste træningsoplevelse. Derfor søger vi lige nu instruktører, der gennem inspirerende og motiverende undervisning kan sikre vores medlemmer en sjov og effektiv træning med fokus på høj kvalitet og faglighed.

Du behøver ikke være uddannet instruktør - vi uddanner dig!

Vi leder både efter dig, som er uddannet holdinstruktør, men i særlig grad også dig, som drømmer om at være det, men har brug for en holdinstruktøruddannelse. Derfor inviterer vi til en rekrutteringsdag, enten i Århus eller København, hvor du vil få informationer om, hvad det vil sige at være instruktør hos SATS. Der vil blive afholdt en praktisk audition, hvor du har mulighed for at vise dine færdigheder. For dig der mangler en uddannelse, så forventer vi naturligvis ikke, at du har færdigheder som en instruktør. Det er det, du skal lære efterfølgende. 

Hvis du bliver udtaget på rekrutteringsdagen, vil du blive tilbudt en uddannelse gennem SATS Academy. Vi har delt vores uddannelser op i tre retninger: Strength, Cardio og Cycling. Du kan læse mere om dem i nedenstående links.

Ledige stillinger: 

Om dig:

  • Kan lide at stå foran mennesker og motiveres ved at andre får success gennem træning
  • Har en åben, udadvendt og positiv indstilling overfor medlemmer såvel som kollegaer
  • Har en grundlæggende tro på, at fysisk aktivitet bidrager til at forbedre folks hverdag og liv 

I SATS bliver du en del af et professionelt team, der alle har et fælles mål om at give medlemmerne en god oplevelse hver gang.

SATS tilbyder et sjovt job i Nordens største fitnesskæde. Hos os vil du opleve et unikt arbejdsmiljø, med gode kollegaer, gode udviklingsmuligheder og masser af træningsglæde. Vi ser frem til at høre fra dig!

Tid og sted for Recruitment day

København: 2. februar 2020, kl. 10.30-15.30
SATS Nygårdsvej, Nygårdsvej 5
2100 København Ø

Aarhus: 2. februar 2020, kl. 12.00 - 17.00
SATS Risskov, Vericenter, Frijsenborgvej 5A1
8240 Risskov

Tid og sted for uddannelserne

Uddannelserne bliver afholdt i et SATS center i Københavnsområdet:

  • Den 13. marts 2020, kl. 17.00-20.00
  • Den 14.+15. og 28.+29. marts 2020, kl. 10.00-18.00