Vil du være instruktør?

Vi leder efter dig med glimt i øjet, god formidlingsevne og stor passion for at give andre en følelse af succes i forbindelse med træning.

Elsker du træning, og har du et brændende ønske om at gøre andre mennesker sundere og gladere?

I SATS arbejder vi hele tiden på at give vores medlemmer den bedste træningsoplevelse. Derfor søger vi lige nu instruktører, der gennem inspirerende og motiverende undervisning, kan sikre vores medlemmer en sjov og effektiv træning med fokus på høj kvalitet og faglighed.

Du behøver ikke være uddannet instruktør - vi uddanner dig!

Vi leder både efter dig, som er uddannet holdinstruktør, men i særlig grad også dig, som drømmer om at være det, men har brug for en holdinstruktøruddannelse. Derfor inviterer vi til en rekrutteringsdag i København, hvor du vil få informationer om, hvad det vil sige at være instruktør hos SATS. Der vil blive afholdt en praktisk audition, hvor du har mulighed for at vise dine færdigheder. For dig, der mangler en uddannelse, så forventer vi naturligvis ikke, at du har færdigheder som en instruktør. Det er det, du skal lære efterfølgende.

Hvis du bliver udtaget på rekrutteringsdagen, vil du blive tilbudt en uddannelse gennem SATS Academy. Vi har delt vores uddannelser op i tre retninger:

Strength uddannelsen giver dig mulighed for at undervise i bl.a. Pure Strength, Crosstraining, ABsolution, Bootylicious, Gravity, WOW og Build and Burn.

Cardio uddannelsen giver dig mulighed for at undervise i bl.a. Strong & Flexible, Cardio Energy og Body for Life, Barre, Dance, Dance Aerobic og Stram op.

Cycling uddannelsen giver dig mulighed for at undervise i Cycling Interval, HIIT the Bike og Cycling.

Du kan læse mere om dem og ansøge i nedenstående links.

Ledige stillinger: 

Om dig:

  • Kan lide at stå foran mennesker og motiveres ved at andre får success gennem træning
  • Har en åben, udadvendt og positiv indstilling overfor medlemmer såvel som kollegaer
  • Har en grundlæggende tro på, at fysisk aktivitet bidrager til at forbedre menneskers hverdag og liv  

I SATS bliver du en del af et professionelt team, der alle har et fælles mål om at give medlemmerne en god oplevelse hver gang.

SATS tilbyder et sjovt job i Nordens største fitnesskæde. Hos os vil du opleve et unikt arbejdsmiljø, med gode kollegaer, gode udviklingsmuligheder og masser af træningsglæde. Vi ser frem til at høre fra dig!

Tid og sted for rekrutteringsdagen

Den 24. januar 2021, kl. 11.30-16.00 i SATS Nygårdsvej, Nygårdsvej 5, 2100 København Ø

Tid og sted for uddannelserne

Hvis du bliver udtaget på rekrutteringsdagen, vil du blive tilbudt en uddannelse gennem SATS Academy. Uddannelserne bliver afholdt i SATS-centre i Københavnsområdet:

  • Den 05. februar 2021, kl. 16.00-20.00
  • Den 6.+ 7. og 20.+ 21. februar 2021, kl. 10.00-17.00 (tidspunktet er vejledende)

OBS. På både rekrutteringsdagen og uddannelserne tager vi alle de nødvendige forholdsregler givet af myndighederne for at forhindre smittespredning. Der vil derfor være øget fokus på at holde afstand, spritte af, bruge mundbind (venligst medbring dette) og har nedsat antallet af deltagere, så det ikke overstiger forsamlingsforbuddet. Du kan derfor trygt deltage!