Du inviteres hermed til SATS Nordic Training Day den 15. juni (uden billede)

SATS Nordic Training Day

Hos SATS arbejder vi hele tiden på at leve op til vores vision – “Make people healthier and happier!” – ved at være en støttende fitnesspartner for vores medlemmer. Det at leve et aktivt liv og tage vare på vores helbred er vigtigere end nogensinde før. Det er årsagen til, at vi gerne vil invitere alle i Norden – både medlemmer og ikke-medlemmer – til en sjov og inspirerende træningsdag – SATS Nordic Training Day den 15. juni 2019. Alle er velkomne!

imagedz0gt.png 
15. juni 2019

blobid0.png
Indendørs- og udendørstræning i eller i nærheden af vores træningscentre. Nedenfor kan du se alle events i dit område

imagerjazq.png
Alle er velkomne, både medlemmer og ikke-medlemmer*. Vi har forskellige events, der egner sig til børn, unge, voksne og ældre.

 

Hvad er SATS Nordic Training Day?

Vi vil gerne aktivere en større del af befolkningen og minde dem om, hvor vigtigt det er at træne regelmæssigt. I den forbindelse har vi taget initiativ til SATS Nordic Training Day den 15. juni. På denne dag vil vi organisere events og happenings, så det bliver lettere for dig at deltage og være aktiv. Vi ved, at træning har rigtig mange fordele, og vi ønsker at dele denne gode følelse med dig!

Vi har forskellige programmer til de forskellige events, og du kan klikke ind på et event i nærheden af dig for at få mere detaljerede oplysninger samt se et program. Du vil være nødt til at booke dig på nogle af de forskellige events, så vi kan holde styr på, hvor mange der ønsker at deltage i det pågældende event. Til andre events kan du bare møde op.

 

SATS kommer ud til dig

Se udendørs-events i nærheden af dig:

blobid0.pngKøbenhavn

Østerbro Stadium

Mød op på Østerbro Stadium, tæt ved Fælledparken og prøv en masse sjove hold. Tag venner og familie med til når SATS Parken og SATS Nygårdsvej inviterer til Yoga, Dans, Mobility, eller Funktionel træning. Alle er velkommen, medlemmer og ikke-medlemmer. Læs mere om eventet her og book gratis.

SATS Blox

Kom og træn på vores fantastiske terrasse ved kanalen. Her kan du træne Yoga, Stram Op og Bodyattack udenfor. Mød op i træningstøj og husk vand. Alle er velkommen, medlemmer og ikke-medlemmer, men skynd dig og book, da der er begrænset pladser. Læs mere om eventet her og book gratis.

blobid0.pngNordsjælland

SATS Nærum / Forhindringsløb

Vil du prøve kræfter med naturlige forhindringer, mindre løbedistancer og sjove praktiske øvelser? Så tag familien når OCR-coach Martin Stærk styrer aktiviteterne. Alle er velkommen, medlemmer og ikke-medlemmer. Læs mere om eventet her og book gratis.

Klampenborg station langs strandvejen

Kom med når SATS Lyngby, SATS Nærum og SATS Gentofte inviterer dig på en cykeltur i den smukke danske natur med Bo Hamburger i spidsen. Cykelturen starter udenfor et af de nævnte centre, hvor vi cykler mod Klampenborg station og op langs strandvejen. Turen starter uden for de tre nævnte centre. Vi anbefaler, at du har erfaring med længere distancer, da vi vil cykle i 3 timer og med få stop. Læs mere om eventet her og book gratis.

blobid0.png
Odense

Stige Ø

Mød os ved fantastiske Stige Ø og deltag i en masse sjove aktiviteter. Tag venner og familie med til en skøn træningsdag, hvor SATS Nyborgvej og SATS Vogterhus har arrangeret udendørs Yoga, Funktionel træning og afvikler Seniorwalk og Mountainbike ture i den skønne natur. Vi afslutter med snobrød til børnene. Alle er velkommen, medlemmer og ikke-medlemmer. Læs mere om eventet her og book gratis.

blobid0.png
Århus

Skanseparken

Kom forbi Århus’ smukke natur i Skanseparken, når SATS Frisko, SATS Risskov og SATS Viby inviterer til en sjov og energifyldt træningsdag for alle – medlemmer og ikke-medlemmer. Dagen byder på en masse hold og sjove aktiviteter for hele familien. Læs mere om eventet her og book gratis.

 

Aflysning ved regnvejr
I tilfælde af regnvejr vil alle vores udendørs events blive aflyst. Hold derfor øje med sats.com og de lokale center Facebooksider den 14. juni.

 

Events i vores træningscentre:

Alle vores træningscentre vil være vært for forskellige lokale events og happenings. Besøg dit træningscenter for at få yderligere oplysninger.

Gratis fedtprocentmåling

Mellem kl. 10-12 vil vores personlige trænere stå klar i alle vores centre til at give dig en gratis fedtprocentmåling og besvare alle dine spørgsmål.

På denne dag kan du også booke holdtræning som normalt i SATS-appen eller på hjemmesiden. Hvis du ikke er SATS-medlem, og du ser et hold på planen, som du gerne vil deltage i, bedes du kontakte træningscentret via e-mail eller ved at kontakte centrets reception. Se listen over alle træningscentre her.

Yoga Flow kl. 10:00 i de fleste af vores centre i SATS i Norden.

Kom og vær med på vores Happy Family Yoga-hold, så vi får så mange som muligt i Norden til at træne yoga på det samme tidspunkt.

BodyFlow

imager0vwc.pngKl. 10.00

blobid0.png

Amager StrandFisketorvetBloxFalkoner

ABCRoyalSydhavnValbyRødovreGentofteSøborgNærum

LyngbyHelsingørRoskildeTaastrupGlostrupFrederikssundFrisko

StrandbytorvSvendborgAalborgViborgNyborgvejBirkerødNørrebroHørsholm

Køge Strædet

 

image7qd28.png
Træningshold i centrene skal bookes enten via appen, online eller – hvis du ikke er medlem – ved at kontakte træningscentret via e-mail eller ved at kontakte receptionen.

 

Gratis SATS Online Training den 15. juni

Hvis du ikke er i stand til at deltage i et SATS-træningshold i vores centre eller som et udendørsevent, tilbyder SATS dig gratis online-træning den 15. juni.

Så du kan samle din familie og dine venner og have en sjov træning sammen derhjemme. Find vores online-træningshold her.

 

*Personer under 18 år ledsaget af voksen
**Få adgang til alle SATS klubber i Norden, på samme vilkår som dit medlemskab tillader i Danmark. Gælder ikke SATS Røa, SATS Åre, HiYoga Schutzgate i Norge

 

imagei27xs.png

Find ofte stillede spørgsmål her.