Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg være medlem?

Alle er velkomne, både medlemmer og ikke-medlemmer. Vi har forskellige programmer, der egner sig til børn, unge, voksne og ældre.

Koster det noget at deltage i SATS Nordic Training Day?

Nej, det er gratis at deltage. Den 15. juni slår vi dørene op for gratis træning i alle vores træningscentre i Norden – både for medlemmer og ikke-medlemmer. Så læg din vej forbi et SATS-træningscenter og få en sjov træning sammen med din familie eller dine venner.

Hvad skal jeg have på?

Vi foreslår tøj, der er velegnet til træning, dvs. t-shirt, shorts og sportssko

Hvad skal jeg have med?

Hvis du ønsker at træne i et af vores centre, skal du medbringe sko, der er velegnede til indendørstræning, en flaske vand og et håndklæde, hvis du har en hængelås, så du kan låse dine ting inde.

Hvis du er interesseret i at deltage i et af vores udendørsevents, kan du tjekke op på det pågældende lokale event for at få specifikke oplysninger. Men husk at medbringe vand, nogle snacks og solcreme, da der ikke er nogen indkøbsmuligheder på træningsstederne.

Hvis jeg er medlem? Skal jeg booke eventet i appen?

Hvis du er medlem, kan du booke aktiviteter i centrene, i appen eller på hjemmesiden. Holdene vil for de flestes vedkommende være planlagt som “Event – hold”. Spørg i vores reception, hvis du ønsker flere oplysninger om et hold. Hvis du er medlem og gerne vil deltage i et af vores udendørsevents, skal du booke din plads ved at registrere dig på et af eventene her. Nogle af eventene har et begrænset antal deltagere.

Kan jeg deltage i flere events i løbet af dagen?

Ja, du er velkommen til at deltage i mere end ét udendørsevent, men de fleste af vores udendørsevents afholdes på det samme tidspunkt mellem kl. 9 og kl. 13. Der kan være forskelle, og for nogle events er der et begrænset deltagerantal.

Kan jeg booke flere hold i appen på denne dag?

Du kan højst booke to hold pr. dag i appen.

Hvis jeg ønsker at booke flere events, end appen giver mig lov til, hvad gør jeg så?

Kontakt dit træningscenter, og se, om der er ledige pladser på holdet.

Skal jeg være veltrænet?

Vi har planlagt forskellige programmer og hold, der egner sig til børn, unge, voksne og ældre, og vi tager højde for forskellige træningsniveauer. Alle er velkomne til at deltage på deres eget niveau. Du er velkommen til at kontakte din instruktør, hvis du har bekymringer eller spørgsmål.

Jeg kan ikke finde et event i nærheden.

Hvis du ikke er i stand til at deltage i et hold i dit center eller udendørs, tilbyder SATS dig gratis online-træning den 15. juni.

Så du kan samle din familie og dine venner og have en sjov træning sammen derhjemme.