Lyserød måned i SATS

SATS går sammen med Støt Brysterne-kampagnen og vil gennem en række aktiviteter donere penge til kræftforskningen – og du kan være med!

HVAD kan du gøre?

lav SQUATs

Læg et billede eller en video op på Instagram hvor du laver squats og brug hashtagget #satsmodkræft. Squats kan udføres hvor som helst, men husk at brug hashtagget, så vi kan finde dig. Vi donerer 10kr til Støt Brysterne-kampagnen for hvert opslag med #satsmodkræft.

Obs. Du skal have en åben Instagram-profil for at deltage.  

STØT BRYSTERNE LØBEBÅND

I hele oktober vil der være installeret et lyserødt løbebånd i SATS Fields og inviterer medlemmer, ikke-medlemmer og virksomheder til at hjælpe med at samle ind. For hver kilometer der løbes på det lyserøde løbebånd, donerer SATS 10kr. til Støt Brysterne kampagnen.

På lyserød lørdag den 5. oktober holder SATS Fields åbningsfest. De første 10 personer der løber på det lyserøde løbebånd, vil modtage en SATS Mini Backpak til en værdi af 199kr.

deltag på crosstraining

Har du adgang til holdtræning, så opfordrer vi dig at træne Crosstraining i oktober. Crosstraining er cirkeltræning, som kan tilpasses ethvert niveau. For hver deltager på holdene donerer SATS 5kr til Støt Brysterne-kampagnen.

ONLINE TRAINING - ÅbEN FOR alle, medlemmer OG IKKE-MEDLEMMER

Vi har samlet ni online hold i en pakke for Støt Brysterne-kampagnen. De udvalgte hold kan udføres hvor og når som helst i hele oktober. Der findes både hold med en varighed på 10 og 30 minutter, og er tilgængelige for alle.     

> SE Vores støt brysterne-PAKKE HER

støt brysterne produkter

SATS har udviklet seks unikke træningsprodukter for Støt Brysterne; vandflasker, træningselastikker, træningstaske, sokker og løbe-kit. SATS donerer 10kr for hvert Støt Brysterne produkt der bliver solgt i centrene. Køb produkterne til dig selv eller i gave og støt en god sag.

rosa_produkter_700x394.jpg

sTØT BRYSTERNE ARMBÅND

I hele oktober måned kan der købes det officielle Støt Brysterne armbånd i alle SATS centre for kun 49kr. og beløbet går ubeskåret til kræftforskningen.

Tag en ven med!

SATS ønsker at flere skal opleve glæden ved en aktiv hverdag, og åbner derfor op i alle vores SATS-centre landet over for ikke-medlemmer fra den 21.-27. oktober. Tag derfor en ven med til træning i denne periode.

Dem du tager med, kan også deltage på Crosstraining eller Strong & Flexible og dermed være med til at samle ind til Støt Brysterne-kampagnen. Kontakt det center hvori du ønsker at deltage på et hold – så booker vi en plads til dig.

Vi vil gerne takke dig for, at du vil støtte Støt Brysterne-kampagnen sammen med os og ønsker dig en god træning!